אין לי שואב שוטףהבנתי שהכי מומלץ זה דרימי H14 גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הניקיון.
יש כאלה שלא ממליצים על המכשיר הזה? אשמח לדעת,
או לחילופין אשמח לדעת על שואב שוטף מומלץ שמנקה טוב
ממליצה יותר על הH14 פרו כי יש לו מנוע אחורי ולטעמי זה ממש הבדלהבנתי שהכי מומלץ זה דרימי H14 גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הניקיון.
אם כבר עדיף דרימי H15 PROהבנתי שהכי מומלץ זה דרימי H14 גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הניקיון.
יש לי את זה,ואני יותר ממליץ[לא בהשוואה לאחרים-כי לא היה לי סוג אחר].......ממליצה יותר על הH14 פרו כי יש לו מנוע אחורי ולטעמי זה ממש הבדל
אין לי שואב שוטף
אבל מההתרשמות פה בפרוג השירות שלהם גרוע
דיברו שהם שיפרו לאחרונה-לא מנסיון,שלא נצטרך.....הבעיה זה השירות של דרימי
לפתוח כזה אשכול (ובפרט עם השורה האחרונה) פירושו של דבר - שלא תיקני בשנה / שנתיים הקרובות.הבנתי שהכי מומלץ זה דרימי H14 גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הניקיון.
יש לך מידע עליו? למה אולי יותר טוב?ואולי נוראאוול S20 הוא יותר טוב
אין לי שואב שוטף
אבל מההתרשמות פה בפרוג השירות שלהם גרוע
מתעניינת גם כן בחברה איכותית ושירות טוב
מה עם טינקו, ביסל, רובורוק, בובוט ועוד שמות?
החיסרון בדרימי שהם לא נותנים אחריות על חומר שאינו שלהם, נראה לי שאחרים לא חופרים כמוהם...
הביצועים של דרימי מעולים!
יצא לי לשלוח להם לתיקון בשבועיים האחרונים
לא חפרו כלום על חומר שלהם.
לקחו והחזירו לי מהבית את המכשיר - ותיקנו ללא עלות
שירות מהמם!!!
לא נראה לי שאפשר לקבל שירות יותר טוב מזה
רק מה חשוב לשמור קבלה , ולהפעיל את האחריות(מאמינה שבכל מקום כך)
והמכשיר עצמו H14 - מושלם! לא יכולה יום אחד בלעדיו
הבנתי שהשירות שלהם לא משהו,
השאלה היא עד כמה מזדקקים לשירות שלהם אם המכשיר נקרא טוב?
תכל'ס מומלץ יותר ה H15 פרו?
מה הכוונה להפעיל אחריות?כמו ש @שושןצחור כתב/ה,
שלחתי גם לאחרונה לתיקון דרימי H14
אספו מהבית והחזירו לבית ללא עלות ואפילו צרפו מתנה...
בלי הערות על חומר וכו', ואני לא משתמשת בכלל בחומר המקורי.
הם אומרים שהתיקון יתבצע עד 14 ימי עסקים, בפועל היה קצת פחות.
כמובן חשוב לוודא שהפעלתם את האחריות.
ממליצה מאוד, במיוחד שעכשיו הורידו מאוד את המחיר שלו
באתר של דרימי יש אופציה להפעיל את האחריות, מצורף קישורמה הכוונה להפעיל אחריות?
איפה הורידו?ממליצה מאוד, במיוחד שעכשיו הורידו מאוד את המחיר שלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צח מלול, מכלול, שיקול דעת ועוד 2 משתמשים5 //