למסירה מוכרת פאה בלונדינית במצב מעולה ממש!!!! יד שניה

• הוסף לסימניות
מוכרת פאה של דבורי גנץ, פאה שנקנתה במחיר מעל 10000 ש"ח מוכרת ב 4,500 ש"ח
אני גרה בבני ברק לפרטים:
P1110999.JPG
P1120001.JPG
P1120003.JPG
0527165540 נחמי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מתענינת. מי היצרנית? למה מוכרת?

• הוסף לסימניות
הפאות מיוצרות אצל דבורי גנץ (הבת שלה מייצרת את הפאות שהיא מוכרת) פאות ברמה הכי גבוה שיש אם את מתמצאת..... הפאות שלה נחשבות לפאות יקרות וטובות.
אמא שלי פאנית והביאה לי פאה חדשה עם עיצוב שונה שיותר מחמיא לי אז אני מחדשת .... האמת שהתלבטתי הרבה אם למכור אותי כי אני מקבלת עליה פוווול מחמאות
הפאה מלפני שנתיים וחצי נלבשת רק בשבת ולפני שנה עברה שיפוץ רציני החלפתי לה את כל הקדימה שיהיה פתיחה (זה היה פוני צד) והוספתי המון שיער שבי פלס עשתה לי את התיקון.
אני בד"כ מסרקת אותה קבוע לא בדקתי איך היא ביבוש טבעי אני יברר לך אצל הפאנית שלי אם זה חשוב לך לדעת

• הוסף לסימניות
יחסית יש לי ראש גדולאבל אפשר תמיד להקטין את הרשת למי שזה יהיה לה גדול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה