למסירה מוכרת פלאפון

• הוסף לסימניות
פשוט הזיה מה שהולך עם הסמארטפונים הכשרים.
תקלטו שאין יצור של גלאקסי יאנג היום
זה דגם ישן שכבר יצא מהשוק
החדשים שנמכרים היום הם מחודשים.
והמחירים שלהם כמחירים של הדגמים החדשים של גלאקסי עם מצלמות מקצועיות וטאצ' ברמה גבוהה.
אל תגידו לי שבשביל לקיים מצוות צריך לשלם.
כי זו סחטנות נטו ויש מי שגורף הון על על התמימות הזו
אשכרה הוצאתי 700 שקל על מכשיר מחודש שכבר לא מיוצר היום:confused:

• הוסף לסימניות
הכל עניין של ביקוש והיצע. אם בבני ברק אין הרבה דירות ויש הרבה זו"צים, אז המחירים בשמים. אם אין את המכשיר הזה וכווווולם רוצים אותו, הגיוני שהמחיר יהיה בשמים. זו לא סחטנות. אלו כוחות השוק.

• הוסף לסימניות
רוב המכשירים הכשרים הסבירים ומטה עולים באזור ה 500 שקל
למה?????
אפשר במחיר הזה לקנות פלאפון ברמה גבוהה בהרבהההה רק בלי חותמת...
אני משלמת את זה
אבל כואב לי הניצול

• הוסף לסימניות
@שירייי111 את צודקת בכל מילה.
גם אני משלמת את הסכומים ההזויים האלו
רק כי אין לי ברירה.
וכואב לי הלב לראות הרבה שלא עומדים בנסיון כי זה באמת קשה...

• הוסף לסימניות
רוב המכשירים הכשרים הסבירים ומטה עולים באזור ה 500 שקל
למה?????
אפשר במחיר הזה לקנות פלאפון ברמה גבוהה בהרבהההה רק בלי חותמת...
אני משלמת את זה
אבל כואב לי הניצול
כל דבר שצריך יצור מיוחד -ולא משנה אם להוסיף משהו או לגרוע - עולה יותר...

• הוסף לסימניות
כל דבר שצריך יצור מיוחד -ולא משנה אם להוסיף משהו או לגרוע - עולה יותר...

זה לא יצור מיוחד
מוכרים עדיין את הסטוקים שנשארו מאז בוא הסמארטפון בסערה והותיר לאנחות את הפלאפונים האלו מיותמים...

• הוסף לסימניות
זה לא יצור מיוחד
מוכרים עדיין את הסטוקים שנשארו מאז בוא הסמארטפון בסערה והותיר לאנחות את הפלאפונים האלו מיותמים...
נכון לא ייצור מיוחד אבל התתאמה מיוחדת שכל מכשיר צריך להכשיר אותו אחד אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה