אביזרים לרכב מולטימדיה כשרה ברכבים ללא סים וללא סמארט.

• הוסף לסימניות
ברכבים החדשים אין שום אפשרות תקשורת במסך המולטימדיה אלא ע"י אפליקציות שיקוף - אנדרואיד אוטו ודומיהן.
פיתרון לזה ראיתי בדוגמת מכשיר קטן שמקבל סים, והוא מדמה אנדרואיד אוטו ומזרים רשת למולטימדיה ברכב [ולמי שיש הסבר אחר - אשמח].
מחפש מידע אודות הפעלת מכשיר כזה עם סים מסונן של נטפרי כדי שיפעלו אפליקציות כשרות - וויז, ופנגו.
כמו כן, אם יש אפשרות כזו ברכישת מכשיר כזה מאתרי סין - עליאקספרס, טמו וכד'.
אודה לכל בדל מידע ונסיון. יישר כח.
[אם זה ממש משנה, מדובר ברכב קיה סיד סטיישן 2021]

• הוסף לסימניות
@טוב מאוד וואו, יישר כח. בדיוק למכשיר הזה התכוונתי, אך לא ידעתי שיש מי שהתאים אותו במיוחד.
חשבתי לרכוש מכשיר דומה ופשוט להכניס לו סים נטפרי. מענין אם יש הבדל בין השיטות.
בכל אופן, אני מעונין לעודד את היוזמות הכשרות, לכן יצרתי קשר עם יוסי תקשורת לבירור פרטים ומחיר.
רק לשים לב, ש"דרכא" נמצא האחרון ברשימת הקטגוריות באתר של יוסי תקשורת והוא לפעמים לא נראה רק אם גוללים הצידה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות טאבלט ולהתקין עליו בחינם וויפרי לאנדרואיד

• הוסף לסימניות
זה יעבוד רק עם כבל, לא אלחוטי, כי הוויפרי חוסם את ה-WiFi של אנדרואיד אוטו
וגם נראה לי שזה יותר יקר מדרכא
גם דרכא לא אלחוטי
לגבי יקר, לא נראה לי (דרכא עלה לפחות בהשקה 700 לדגם בסיסי "למי שמוכן להתפשר בפחות בחווית משתמש" ואלף לדגם הרגיל, מכשיר פשוט של חברה טובה כמו סמסונג עולה הרבה פחות) אבל לא כתוב מה המפרט שיש בדרכא
וגם יוסי תקשורת טוענים שהשקיעו יותר בחוויית משתמש, לא יודע.

• הוסף לסימניות
הדרכא כשיצא עלה כ1,000 ש"ח, אני לא יודע אם זה המחיר היום , אני קניתי באלי אקספרס את המכשיר הזה ב 300 ש"ח ( שים לב למכס, שלא יעבור את ה75 דולר בקבלה ) ושמתי בזה סים לוויז של נטפרי והתקנתי על זה חסימה של אאוטנט לרכב ב50 ש"ח עובד מעולה. ( רכב קורולה 2024 )

• הוסף לסימניות
הדרכא כשיצא עלה כ1,000 ש"ח, אני לא יודע אם זה המחיר היום , אני קניתי באלי אקספרס את המכשיר הזה ב 300 ש"ח ( שים לב למכס, שלא יעבור את ה75 דולר בקבלה ) ושמתי בזה סים לוויז של נטפרי והתקנתי על זה חסימה של אאוטנט לרכב ב50 ש"ח עובד מעולה. ( רכב קורולה 2024 )
למה צריך חסימה של אאוטנט?

• הוסף לסימניות
אם אתה קונה מכשיר ושם בו סים של נטפרי, עדיין אפשר להתחבר ל-Wi-Fi לא מסונן
חידשת לי ש'דרכא' חוסם גם את הוויפי במערכת ברכב, זה לא היה כתוב באתר. ומהתגובה הנוספת שלך אני מבין שכל חיבור לקארפליי או אנדרואיד אוטו הוויפי נחסם, אם אתה בטוח בזה, זה מצוין.
לא כתוב מה המפרט שיש בדרכא
דווקא באתר של יוסי כתוב מה המפרט, יש שם אפילקציות שימושיות של וויז, פנגו, סלופארק, סונול, ילו, אפליקציות לטעינה חשמלית בכמה רשתות, ואפילו מוזיקה. דווקא נראה מצוין.

• הוסף לסימניות
למה צריך חסימה של אאוטנט?
הקאר פליי הוא סמארטפון לכל דבר ועניין אם אפשרות להתחבר דרך ווי פי וכדו',
האם צריך אאוטנט או לא זה החלטה של כל אחד

• הוסף לסימניות
דווקא באתר של יוסי כתוב מה המפרט, יש שם אפילקציות שימושיות של וויז, פנגו, סלופארק, סונול, ילו, אפליקציות לטעינה חשמלית בכמה רשתות, ואפילו מוזיקה. דווקא נראה מצוין.
זה לא מפרט של המכשיר, מפרט זה אומר מעבד, זיכרון, בקיצור המכשיר עצמו כדי להשווות להתקנה לבד של וויפרי על טאבלט ( גם עם וויפרי יש חנות נטפרי עם כל האפליקציות הסטנדרטיות)

• הוסף לסימניות
@דבורה אדריכלות מידול מן הסתם בזה מסין יש דפדפן.
במערכת של הרכב עצמה אין לי דפדפן [ואל תגלו לי איפה יש... :)] ולכן פחות חששתי מזה.
התגובות על המכשיר מסין לא כ"כ נלהבות, אומרים שם שגם 8 ג"ב לא מספיק לו והוא איטי, אני מבין שלא נתקלת בזה?
@צדיק תמים רק אח"כ הבנתי כוונתך. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
חידשת לי ש'דרכא' חוסם גם את הוויפי במערכת ברכב, זה לא היה כתוב באתר. ומהתגובה הנוספת שלך אני מבין שכל חיבור לקארפליי או אנדרואיד אוטו הוויפי נחסם, אם אתה בטוח בזה, זה מצוין.
וויפרי בודק איזה חיבור יש למכשיר. אם זה נטפרי — הכל עובד, אם לא — הוא חוסם את האינטרנט. אנדרואיד אוטו אלחוטי מתחבר לרכב גם בבלוטות' וגם ב‑Wi‑Fi, וכש‑Wi‑Fi לא מזוהה, וויפרי חוסם. לכן, כדי שאנדרואיד אוטו יעבוד ברכב, צריך לחבר ידנית בכבל. וזה לא קשור לחסימה של ה‑Wi‑Fi ברכב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@טוב מאוד רגע, בא נעשה סדר שנדבר אותו דבר - אנדרואיד אוטו מתחבר רק דרך כבל. מי שרוצה לשקף את הטלפון שלו דרך אנדרואיד אוטו באופן אלחוטי זה אפשרי עם מכשיר ממצע, דומה לזה שאנחנו מדברים עליו, אבל בלי כניסת סים.
גם אחרי שחיברתי עם כבל, להבנתי יש קליטת וויפי מהמערכת ברכב.
לרכוש טאבלט עם אפליקציות לרכב, סים נטפרי + ווייפרי, ולחבר אותו בכבל, לא נראה לי שיהיה בעייתי בכלל. אבל עדיף לשמוע מבעלי נסיון. [רק שלהבנתי, למצוא טאבלט במחיר סיני שיהיה ניתן להתקין עליו וויפרי נשמע לי מורכב...]

• הוסף לסימניות
@שלום וישראל
אסביר בקצרה,
בחלק מהרכבים החדשים אין שום אפשרות להתחבר לאינטרנט.
רק דרך הסמארטפון אפשר 'להשתלט' על המסך דרך אנדרואיד אוטו או קאר פליי שזה בעצם שיקוף של הטלפון על המסך.
הדרכא של יוסי תקשורת זה בדיוק אותו מכשיר כמו שמוכרים באלי אקספרס , שזה בעצם סמארטפון ללא מסך שמשתלט על המסך של הרכב , רק שאצל יוסי תקשורת כבר מותקן הסינון של האאוטנט ובמכשיר של אלי אקספרס מתקינים את הסינון לבד . ההבדל היחיד זה המחיר

• הוסף לסימניות
זה אפשרי עם מכשיר ממצע, דומה לזה שאנחנו מדברים עליו, אבל בלי כניסת סים.
?
גם אחרי שחיברתי עם כבל, להבנתי יש קליטת וויפי מהמערכת ברכב.
נכון
לרכוש טאבלט עם אפליקציות לרכב, סים נטפרי + ווייפרי, ולחבר אותו בכבל, לא נראה לי שיהיה בעייתי בכלל. אבל עדיף לשמוע מבעלי נסיון.
לדעתי זה לא הכי נוח כי הטאבלט גדול, הייתי מעדיף משהו קטן יותר, אלא אם כן המחיר של הדרכא יחסית גבוה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק שלהבנתי, למצוא טאבלט במחיר סיני שיהיה ניתן להתקין עליו וויפרי נשמע לי מורכב...
נטפרי נותנים את הוויפרי שלהם רק לטאבלטים של סמסונג, לרוב הדגמים זה עובד, וצריך לשאול אותם במערכת הפניות על דגם ספציפי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה