כללי מולטימדיה לבאנר

• הוסף לסימניות
אני מעצבת לאתר http://www.infotravel.co.il/ באנר חדש ברצוני שכדור הארץ (הלוגו החדש) יסתובב סביב צירו,
שמעתי שיש פה מחברי הפורום מומחים בקנה מידה בתחום המולטימדיה,
רציתי לשמוע את חות דעתכם בנושא האם ישנה כזו אפשרות או שהבררה היא שרק קוי האורך ורוחב (כאילו) יסתובבו

• הוסף לסימניות
האם משהו יודע מה עלות של דבר כזה?

• הוסף לסימניות
זה יכול ליקח שעה שלימה מתחילה ועד הסוף.

• הוסף לסימניות
הסבר קצר

הכדור לא באמת מסתובב על צירו זה סה"כ אשליה.
יש המון שיטות לעשות א"ז. האמת שקשה להסביר אז אני יעלה-Print Screen ואם תרצי את הקובץ - כמובן ללימוד בלבד!

בברכה,
יוסי.

• הוסף לסימניות
שלב א'

יצרת הכדור-

קבצים מצורפים

• 03.jpg
    03.jpg
    KB 64.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
שלב ב'

יבוא התמונה.

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 100.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
שלב ג'

לייצור Mask לתמונה.

קבצים מצורפים

• 04.jpg
    04.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שלב ד'

לתת Tween לתמונה.

קבצים מצורפים

• 05.jpg
    05.jpg
    KB 40.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
התוצאה הסופית

כמובן בכדי שיראה כמו כדור (צל -אור) צריך להוסיף לו מהצדדים Blur במקומות הנכונים.
אני מקווה שהעיקרון ברור.

בברכה,
יוסי.

קבצים מצורפים

• 06.jpg
    06.jpg
    KB 70.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
קובץ swf

אם זה עדיין לא מובן אני יעלה את ה-fla .
בברכה,
יוסי.

לקובץ הסופי - לחץ כאן

נ.ב חבל שא"א לעלות קבצי swf ו-fla לפורום.

• הוסף לסימניות
ראשית תודה גדולה ליוסי רוזן וישר כח על הנכונות לעזור.
לא התכוונתי שתראה לי דרך כי אין לי מושג בפלש. התוצאה אמורה להיות כמו בכדור ששלחת שנראה שמסתובב מצד לצד.
לכל המומחים: כמה יכול לעלות לי דבר כזה . תוכלו לשלוח לי הודעות פרטיות בענין המחיר.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה