אביזרים לרכב מולטימדיה לטויוטה פריוס 2008

• הוסף לסימניות
המערכת שהבאת אפשר להפעיל ממנה גם את המזגן והרדיו? של טיויטה פריוס 2008

• הוסף לסימניות
מתנצלת על ההקפצה אבל המשך לקישור של המולטימדיה שקנית לפריוס 2008.

רב תודות

• הוסף לסימניות
אפרופו פריוס.

למכירה טויוטה פריוס 2008, צבע תכלת. 250,000 קמש שמורה מאוד.
19,500 גמיש.
לפרטים נוספים באישי

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג אותך @שלמה ברנד?
1734204229275.png

• הוסף לסימניות
תן משהו אחי נו,
הזמנת באינטרנט או הלכת לחנות וקנית כמו אדם טוב ???
כמה עלה בערך תגרד תמוח תתן לי איזה עצם.
תודה

• הוסף לסימניות
תן משהו אחי נו,
הזמנת באינטרנט או הלכת לחנות וקנית כמו אדם טוב ???
כמה עלה בערך תגרד תמוח תתן לי איזה עצם.
תודה
מי שהתקין לי הביא גם את המכשיר לכן אני לא יודע איזה דגם זה אבל זה ממש איכותי
והכל עלה לי 1000 ומשהו

• הוסף לסימניות
מישהו כאן יכול להמליץ לי על מערכת מולטימדיה טובה לפריוס 2008 שהוא הזמין באלי אקספרס?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני קניתי מערכת מולטימדיה מאלי אקספרס לטויוטה פריוס 2008 המערכת עובדת מעולה וגם כבל תואם הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל את המזגן ואני גם לא רואה כמה בטריה יש במסך הראשי מישהו התנסה בזה ? תודה רבה
אני קניתי מולטימדיה בארץ ואין אפשרות להפעיל את המזגן דרכו. יש רק את המסר הישן של טויוטה ורק דרך שם אפשר להדליק את המזגן. או דרך ההגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה