אני משתמשת עם סים של נטפרי והוויז עובד מעולה, ואין גלישהיש מישהו שהתקין מערכת מולטימדיה ברכב (עם וויז)
עם נטפרי או כל חסימה אחרת?
אם כן, אשמח מאד לקבל פרטים - איפה קונים את הסים, כמה עולה, של איזה חברה וכו'
איפה קנית את הסים של נטפרי? דרך איזה חברה וכמה עולה חודשי?אני משתמשת עם סים של נטפרי והוויז עובד מעולה, ואין גלישה
אבל זה לא חוסם את המכשיר עצמו, כה שהוא יכול לקלוט אינטרנט לא כשר אם הוא נמצא קרוב
באראל אינטרנט עולה 20 לחודש אפשר למצוא נראה לי יותר זולאיפה קנית את הסים של נטפרי? דרך איזה חברה וכמה עולה חודשי?
אפשר לקבל פרטים?לי יש עולה לי כולל הכול 15 ש"ח יש אחד בשם מדר שעושה חסימה וחוסם את המערכת ומשאיר אותה פתוח רק לוויז של נטפרי
צריך לשאול אותו הטלפון שלואפשר לקבל פרטים?
של איזה חברה זה 15 כולל הכל?
אני רוצה אבל שיהיה גם מייל ועוד כמה דברים, יש אפשרות?
כתבתיתעדכני שרשמת את המספר שאני יוכל למחוק
לפעמים קשה לתפוס אותו אבל הוא שווה את המאמץ הוא מספר אחד בדברים האלהכתבתי
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים