מידע שימושי מולטיקייק - שווה לקנות?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שיש לה את המכשיר האם מומלץ
מה מכינים איתו, צריך מתכונים מיוחדים?

תודה

• הוסף לסימניות
פעם בשנה יוצא מהארון,בחנוכה!

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך לחכות 20 דקות ולהפיק 7 פשטידוניות\קאפקייקס וכד'-
אני מכרתי את שלי וקניתי משהו שימושי באמת...

מה שכן הבנתי שזוגות צעירים נהנים להתפקצ'ץ איתו בארוחות ערב...

• הוסף לסימניות
לי יש כבר שנתיים ++ יצא לי להשתמש פעמיים
אחת מהם היום!

רציתי להכין מהרגע להרגע משהו מרשים , גם בתמורה לליכלוך של הכלי .
דווקא הלך מהר מאוד .

המתכון אגב, מפרוג
IMG_6883.JPG

ואני אוהבת מאוד להתפקצ'ן

• הוסף לסימניות
יש לי את המקורי
השתמשתי בו פעמיים...

מוכרת אותו למי שמעוניין...

• הוסף לסימניות
משתמשת בלי סוף.
וופל בלגי, קיייקפופס, דונאטס.
לא יודעת למה כתבו 20 דק'. לי התייבש ונשרף השבוע אחרי 7 דקות, ואין לי את המכשיר המקורי
והכי חשוב - הבלילה קלה מאוד להכנה וגם המזיגה כזו..
ואני אוהבת מאוד להתפקצ'ן
זה בדיוק ההגדרה...
ועם המכשיר הזה - השמים הם הגבול.

• הוסף לסימניות
שווה מאוד...
במשך השנה יוצא לי להשתמש הרבה בפלטה של וופל בלגי (ענין של 5 דק עבודה)
ובחנוכה - השמיים הם הגבול... ;)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בעיקר לוופל ולפעמים בתבנית של המאפינס

• הוסף לסימניות
בדיוק היום בערב לביבות הוצאנו את המכשיר מהארון למעלה (!) אבל לקח לוופל בלגי לפחות 15 דקות לכל נגלה בסוף יצא טעים אבל מלא זמן הכנה במכשיר
אני משתמשת בו מדי פעם ובעיקר בראש השנה לקציצות של הקרע והסילקע זה בדקה בגודל שווה ובלי לכלוך ולא שומני.לזה זה שווה ולכן אני שומרת אותו בכל השאר כמעט ולא משתמשת

• הוסף לסימניות
זה לא המכשיר הכי שימושי בבית אבל כיף שיש אותו.
בתקופה זו עובד כמובן סביב השעון אבל פעם בכמה שבועות יוצא גם לוופל בלגי בדרך כלל בראש חודש. מאפינס מדוגמים לימי הולדת...
כמו שאמרתי לא הכרחי אבל נחמד שיש.

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר פנקייק כזה
39110953c.jpg

במה הוא שווה/שונה ממכשיר המולטיקייק?
מי מהםיותר שווה?
בהתחשב בזה שאני משתמשת בו פעם בחודש-חודשים-כמה יהיה שימושי לי המולטקייק?
הוא בעצם תבנית אחת של המולטיקייק?(שזה אומר שהמולטיקייקברבה יותר שווה...)
אשמח לשמוע עכ בהרחבה...
(במכשיר הפנקייק אני מכינה לביבות גבינה מתוקות. לחביתיות הוא קטן. אבל מבחינת הסגנון-מתאים. פשוט אם מקפלים את החביתיה מ- כוונים(-מה שאני עושה)זה יצא ריבוע בגודל ביס בערך.. אם רק מגלגלים אז זה כן אמור חהיות מאוד יפה והסטטי.. מה עוד אפשר לעשות בו?)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מכשיר פנקייק כזה
צפה בקובץ המצורף 584624
מי מהםיותר שווה?
בהתחשב בזה שאני משתמשת בו פעם בחודש-חודשים-כמה יהיה שימושי לי המולטקייק?
הוא בעצם תבנית אחת של המולטיקייק?(שזה אומר שהמולטיקייקברבה יותר שווה...)
אשמח לשמוע עכ בהרחבה...
(במכשיר הפנקייק אני מכינה לביבות גבינה מתוקות. לחביתיות הוא קטן. אבל מבחינת הסגנון-מתאים. פשוט אם מקפלים את החביתיה מ- כוונים(-מה שאני עושה)זה יצא ריבוע בגודל ביס בערך.. אם רק מגלגלים אז זה כן אמור חהיות מאוד יפה והסטטי.. מה עוד אפשר לעשות בו?)
אנחנו עושים בלינצ'עס רק בזה!!
2 בילנצ'עס= מנה ראשונה נהדרת וכחטיף מתוק הגודל מושלם

• הוסף לסימניות
מי מהםיותר שווה?
זה שני דברים שטנים לגמרי,
המולטיקייק יוצר דברים אחרים.
אם המכשיר שיש לך את יכולה להכין בגדול רק בלינצעס ופנקייק, עם המולטי יש מאפינס, דונאטסף וופל בלגי ועוד..

• הוסף לסימניות
את מזכירה לי שאני עושהבזה טורטיות..

• הוסף לסימניות
לשאלת פותחת האשכול- אם בכל מקרה הייתי רוצה לקנות מכשיר להכנת וופל, הייתי משקיעה קצת וקונה את המולטי קייק כי יש לו יותר אופציות.

• הוסף לסימניות
המולטיקייק משמש אצלי כתנור קטן.
את כל המאפים החלביים אני אופה בו. פשטידות, וופל בלגי מלוח/מתוק,בורקסים, לחמניות גבינה.
אני מאוד אוהבת אותו ואוהבת שמתקבל גודל אחיד ויפה לעין.
לא לוקח 15 דקות לוופל. הראשון לוקח בערך 7-8 דקות והבאים אח"כ תוך 4 דקות מוכנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה