מומולדת שמח :)

• הוסף לסימניות
שושיה - זה בהשראתך ;)

קבצים מצורפים

• resized_יומולדת2.jpg
    KB 213.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אוי מתוק :)
למה לא על רקע לבן? החום קצת בוגר לילד קטן כ"כ..

• הוסף לסימניות
פחדת ללכלך את הבגדים?
זה פשוט מתוק...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות.
הבטן נחצית ע"י המכנסיים זה לא מחמיא.:eek::eek:

באופן כללי:
תמונות מרובות במחזה אחד בדר"כ קלות יותר לתפוס את העין לחיוב. הרבה יותר קשה להכניס אמירה בתמונה אחת.
בכל מקרה האומנות בקולאז' לטעמי בעיקר זה איך לסדר את התמונות . מה החשיבות שניתן לכל תמונה. כיווני מבטים. גודל. יחס הפריים. מיקומה . המסגרת . הצבע. וכו'

• הוסף לסימניות
תודה - הוא באמת מותק :) (לא הבן שלי....)
לגבי הרקע הלבן - זה היה לי מידי חיוור.
מיכאל לא הבנתי לגבי הקולאז' טוב או לא טוב?

• הוסף לסימניות
הייתי שמה מכנס בהיר או קצפת לבנה כדי שיוכלו לראות גם את מצב העוגה...
חוצמיזה נראה לי שהיה כדאי רקע שובב יחד עם הבלונים והפוזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;905650:
תודה - הוא באמת מותק :) (לא הבן שלי....)
לגבי הרקע הלבן - זה היה לי מידי חיוור.
מיכאל לא הבנתי לגבי הקולאז' טוב או לא טוב?

לא יודע . יש יותר מידי תמונות באותה רמת דומיננטיות. מה שגורם לעין ולראש לקפוץ מתמונה אחת לשניה.

אולי כדאי לנסות לראות איך יצא עם תמונה אחת דומיננטית והשאר משרתות ומגבות את עיקר העניין שבה.?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה