כללי מומחה באינדיזיין???

• הוסף לסימניות
יש לי שתי טורים, עלי לעגן בהם תיבות טקסט לכותרות צד שיעמדו בשולי הדף. כלומר תיבות שבטור הימני מימין לטור הימני, ותיבות שבטור השמאלי משמאל לטור השמאלי.
כיצד אני קובעת בסגנון האובייקט, עיגון אוטמטי לימין ולשמאל לפי הנדרש?
עיגנתי כרגיל, אלא שכשהתיבה אמורה להיות בטור השמאלי הוא ממשיך לעגן לי אותה לימין. (בעמודים זה מסתדר לפי פנימי וחיצוני, אבל לא בתוך הטורים עצמם)

• הוסף לסימניות
במידה וזה לא עובד, אולי אפשר לנסות משהו טיפה לא קונבציונלי, לא ניסיתי, כי אין לי קבצים כאלו:
1) להגדיר בפרפרננס (Ctrl+K), שדחיית טקסט תופעל רק על טקסטים הנמצאים בשכבה מתחת, ההגדרה ב: Composition, Text wrap only affects text beneath
2) במקום תיבת טקסט של 2 טורים (לדוגמה בלבד), לבנות תיבות טקסט מקושרים שהם יהוו הטורים הרצויים. לשים לב שהטור הימני יהיה למעלה (בסדר הדף. לא חייב להיות בשכבה נפרדת) מהטור השמאלי.
3) לטורי הטקסט ניתן הגדרת דחיית טקסט.
4) ניצור תיבת טקסט של דחיית טקסט בחלק הימיני של העמוד (עד הטור השמאלי), שהוא יהיה מתחת (בסדר הדף) הטור הימיני, כדי הדחייה שלו לא תשפיע על האובייקטים המעוגנים הבאים בצד ימין, אבל למעלה מהחלק השמאלי, כדי שהדחייה שלו כן תשפיע על האובייקטים המעוגנים שמצד שמאל.
לכן האובייקט המעוגן המטור השמאלי יופיע מצד שמאל של הטור.

יכול מאוד להיות שכתבתי שטויות :eek:

• הוסף לסימניות
אכן שטויות, כי אינדיזיין בכלל לא מתייחסת לדחיית טקסט כשמדובר באובייקטים מעוגנים.

• הוסף לסימניות
לכאו' אפשרי רק באמצעות סקריפט ייעודי. בתג זה מובנה בתוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה