מומחה לאיטום- מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
יש לנו כמה נזילות בדירה חדשה... (בת ארבעים) לא דירת גג
לא ברור מה הסיבה- שיפוץ / קדיחה לסורגים/ צנרת...

אנחנו מחפשים מומחה לאיטום שיוכל למצוא את מקור הנזילה ובמידת הצורך לתקן.
אשמח להמלצות על מישהו באיזור ירושלים (מחירים שפויים, אנא...)

• הוסף לסימניות
מומחה באיטום שהתנסינו איתו: אורי וייס-03-5320532

הוא לא זול.....

• הוסף לסימניות
לא מירושלים, אני מבינה?
אולי עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
הוא עובד בפריסה ארצית.

• הוסף לסימניות
אם זה לא דירת גג ולא מרפסת מעל נראה לי שאתם צריכים אינסטלטור.

• הוסף לסימניות
גם אני צריך מומחה לאיטום מאזור המרכז, לדירת גג (יריעות). אשמח לקבל המלצה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;741886:
אם זה לא דירת גג ולא מרפסת מעל נראה לי שאתם צריכים אינסטלטור.

אבל אלו נזילות מחוסר איטום ולא מצינורות פגומים.

בנימין 41- ליריעות צריך חברת איטום סטנדרט- אנחנו עשינו אצל 'מורן'- מירושלים אבל בטח עובדים בכל הארץ. שימו לב לקבל 10 שנים אחריות לפחות. מבררים מחירים לפי מ"ר.

הבעיה אצלנו שלא ברור מה צריך לעשות...

• הוסף לסימניות
אורי וייס
כמו שהמליצו כאן
הוא מציע איטום ברמות שונות של מחיר
תלוי לפי הזמן שהאיטום צריך להחזיק
(לפעמים לא רוצים להשקיע כי השכנים מלמעלה יבנו עוד מעט...)
הוא ישא ואמין
והגיע כמה פעמים ולא נעלם מהשטח עד שהבעיה נפתרה
(לא כמו כל ה"מקצוענים" שלא עונים לך אח"כ לטלפון כשהבעיה חזרה)
לא לקחת משהוא סתם!!!
(שילמנו עליו 750 ש"ח והוא ונעלם!!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה