מומחיות הסלייסר

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות את הסלייסר.
לאחר שקראתי את ההודעות שנכתבו כאן בפרוג, אני מתלבטת בין המלבני לעגול
ועולות לי 2 שאלות:
בסלייסר המלבני, האם אכן קשה לנקות אותו אם מנקים ישר בגמר השימוש?
ובסליסר העגול, האם הירקות נחתכים בצורה אסטטית רבועים ריבועים או יותר חתיכות קטנות בצורה לא מוגדרת..
אשמח לתשובות מבעלות נסיון!

• הוסף לסימניות
הסליסר העגול לא יוצר צורה אסטתית זה מתאים רק למי שאוהב קטן. ואת שניהם אפשר לשטוף ישר ואין בעיה בנקיון.

• הוסף לסימניות
בסלייסר הריבועי יוצא קטן הריבועים ובצורה אסטטית, לדעתי לא מתאים לסלט קטן כי הניקיון כבר שווה לזמן העבודה בחיתוך ידני רגיל, אם שוטפים אותו אז רק מיד אחרי החיתוך אח"כ קשה לנקות (כמו במגרדת)
בסלייסר העגול לא יוצא קטן קטן ריבועים אבל הוא יותר קל לשימוש ונהננו מאוד בזמן החופשה שהיינו צריכים להכין סלט פעמיים ביום ל25 איש. צריך רק להיזהר לא לעשות איתו יותר מידי סיבובים.....

• הוסף לסימניות
הסלייסר העגול הרבה יותר קל לשימוש, אין מה להשוות.
אני חושבת שגם בניקיון הוא קל יותר (אין את כל הריבועים הקטנים לנקות).
העגול- חותך חתיכות לא משורטטות כלל.
לדעתי, שווה להתרגל לסלט הלא מרובע הזה, אז ניתן להוסיף הרבה יותר בריאות לסלט, במהירות ובקלות.
לנו יש את 2 המכשירים אך אנו משתמשים רק בעגול- ובלי סוף.
אין ספק שיש לוותר על צורת החיתוך היפה הרגילה. שווה את הוויתור.
המלבני קשה לשטיפה גם מיד לאחר השימוש.

• הוסף לסימניות
אם כבר עלה הנושא - יש לי מלבני שהשתמשתי בו אולי פעמיים
מישהי רוצה להחליף איתי לעגול?

• הוסף לסימניות
יש לי את העגול, חורשת עליו לסלטים חיים.
חותך קטן ולא מרובע אבל טעים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1378147:
יש לי את העגול, חורשת עליו לסלטים חיים.
חותך קטן ולא מרובע אבל טעים!!

איזה סלטים חיים למשל?
יש לי עגול חיקוי.

• הוסף לסימניות
יש לי את שתיהם מאז שיש לי את העגול אני לא משתמשת במלבני
סיוטטטט לשטוף אותו!!!!!
העגול- את בכלל לא חושבת פעמיים אפ להוציא אותו או לא - תענוג שווה!
אמנם המלבני חותך אולי יותר יפה קצת אבל ממש רק בקצת
המלבני חותך ריבועים קטנים והעגול גפרורוים דקים תלוי בכמות הסיבובים
בהצלחה ובתאבון!

• הוסף לסימניות
וואו.
אני קניתי את העגול בלי להכיר את הסוגים ומלחץ וזה מה שהיה בחנות שהייתי.
ולאחר ניסוי ראשון שיצאה לי הכל מרוסק ולא ברור.
לא ניסיתי שוב והייתי בטוחה שטעיתי לחלוטין כשקניתי אותו ולא את המלבני...

ואז אני קוראת את התגובות שלכן פה ומבינה שויתרתי מהר מדי..
היום בעז"ה. ננסה אותו שוב..
תודה :)

• הוסף לסימניות
העגול מתאים גם להכנת מרק או בצל לטיגון?

• הוסף לסימניות
לי יש את הריבועי, כבר שנים!
אין יום שאני לא משתמשת בו!!
מנקה מייד, ואני קיבלתי לניקוי מסרקים מפלסטיק, מנקים יופי!!!
ממליצה בכל פה!!

• הוסף לסימניות
לוקח קצת זמן להתרגל לעגול- לדעת את מינון הסיבובים על כמות הירקות. בכל אופן הוא משמש להמון דברים!! אני מרסקת ת"א לקוגל, מרסקת כבד עם ביצה ביחד ועוד ועוד- הרבה יותר קל ונגיש לי לשלוף אותו מהארון מאשר מכשיר חשמלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה