כללי מומחים באינדזיין - שאלה

• הוסף לסימניות
מי יודע?
לגבי הזרמת טקסט:
בקובץ האקסל המקור יש כל כמה שורות טקסט,
ז"א יש שורה עם טקסט וכ-7 שורות ריקות וכך הלאה,
זה אמור להכנס ליומן ששבועי לתלמיד עם חומר לימודי,
והטקסט הספציפי הזה אמור להיות פעם בשבוע,
השאלה שלי:
למה כשאני מזרימה את הטקסט לאינדזיין זה מזרים לי
עם רווח של שורה או 2 ביניהם ולא כמו באקסל- 7 שורות??
(הכנתי במסטר 8 תיבות טקסט משורשרות, כדי שיתמלא כל פעם רק שורה אחת פעם ב-8 שורות)

מי יודע איפה טעיתי??
תודה על כל עזרה!

• הוסף לסימניות
צריך לראות את הקובץ בשביל לדעת

• הוסף לסימניות
למה כשאני מזרימה את הטקסט לאינדזיין זה מזרים לי
עם רווח של שורה או 2 ביניהם ולא כמו באקסל- 7 שורות??
(הכנתי במסטר 8 תיבות טקסט משורשרות, כדי שיתמלא כל פעם רק שורה אחת פעם ב-8 שורות)
נתקלתי לא מזמן בבעיה דומה (זאת אומרת שיש רווחים מיותרים בקובץ האקסל). במקום ליצור עוד תיבות טקסט מיותרות בשביל הרווחים, פשוט הורדתי את הרווחים המיותרים באקסל [בצורה הזו: בחירת העמודה > F5 > בחלון שנפתח ללחוץ על 'מיוחד' > בחלון הבא לבחור את 'ריקים' ולאשר. (כעת כל התאים הריקים נבחרו) > מקש ימין > מחיקה.] ובאינדזיין עשיתי תיבות בדיוק לפי הנתונים ואז הזרמתי את הטקסט.
מקוה שיעזור גם לך!

• הוסף לסימניות
נתקלתי לא מזמן בבעיה דומה (זאת אומרת שיש רווחים מיותרים בקובץ האקסל). במקום ליצור עוד תיבות טקסט מיותרות בשביל הרווחים, פשוט הורדתי את הרווחים המיותרים באקסל [בצורה הזו: בחירת העמודה > F5 > בחלון שנפתח ללחוץ על 'מיוחד' > בחלון הבא לבחור את 'ריקים' ולאשר. (כעת כל התאים הריקים נבחרו) > מקש ימין > מחיקה.] ובאינדזיין עשיתי תיבות בדיוק לפי הנתונים ואז הזרמתי את הטקסט.
מקוה שיעזור גם לך!

במקרה שלי נראה לי שלא יעזור,
כי הרווחים הם כל יום= רווח
וחלק יש 7 תיבות ריקות (כי זה רק פעם בשבוע), ובחלק 15-16 ריקות
למשל בחגים- שאין תוכנית לימוד ושבועיים ריקים אז יש יותר רווח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה