כללי >>מומחים באינדיזיין? אני צריכה עזרה ד ח ו פ ה!<<

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה שממש מקשה עלי באינדיזיין, אולי תוכלו לעזור?

אני באמצע לבנות קובץ מרובה עמודים
כל פעם אני מכניסה טקסט לתיבות הטקסט שבהתאם לקווי העזר שבמאסטר
(גם התיבות במאסטר).

אח"כ אם אני מוסיפה עמוד בין עמודים קיימים או מורידה עמוד- הכל זז!!
עמוד ימני לא מסתדר טוב על עמוד שמאלי ולהיפך. ונמצא שהכל משתבש ממש...!:(
(עמ' ימין ושמאל מסודרים שונה קצת מבחינת תיבות הטקסט, כמו היפוך מראה)

מה ניתן לעשות כדי שהמלל יתאים אוטומטית לתיבות ולא יושפע מהורדת/הוספת עמודים?

מיליוני תודות לעוזרים!

• הוסף לסימניות
כשמעמדים ספר צריך להקפיד לא להזיז את התיבות טקסט, ברגע שנגעת, ניתקת את התיבות מהרצף של הספר.

• הוסף לסימניות
אם הכל רציף למחוק הכל ולשרשר מחדש

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה רבה על התגובות, מעודד שמנסים לעזור...

לא הזזתי את התיבות, אבל...
אולי הבעיה היא שלא ייבאתי את הטקסט עם PLACE
אלא עשיתי "העתק הדבק" מWORD לחלקים קצרים מהטקסט.
הטקסט הוא לחוברת דינאמית ומאד משתנה בין העמודים
הוא היה במקור ב- WORD עם עוד פרטים (צורות, וכד') שסיבכו אותי כשייבאתי את זה בבת אחת.

אולי כאן הבעיה שלי, אבל בכל זאת אני חייבת פתרון... זה מאות עמודים!

• הוסף לסימניות
אי אפשר לשחק באופן פשוט עם תזוזות שמעבירות תיבות טקסט מעמוד שמאל לימין או הפוך.

יש שיטות מתקדמים שיכולים אולי להקל, אבל זה מאוד תלוי בפרטים של הספר.

באופן כללי, בעימוד כזה, כשמוסיפים עמוד, צריך תמיד להוסיף זוג עמודים, כדי שהדברים לא יזוזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה