כללי מומחי אילוסטרייטור את עזרתכם תודה

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כבר מזמן לא עשיתי את זה, ויתכן ואני שואל שאלה מהשיעור הראשון או מקסימום השני (כנראה חלמתי), בכל אופן אודה מאוד מאוד למי שיועיל לעזור לי.
יש לי רקע כל שהו נניח בצורה של מלבן, ויש לי עיטור, אני רוצה להצמיד את העיטור מצד אחד של הרקע ושהרקע ימשיך תחת העיטור בצורה של העיטור עד לקצהו אבל כולל את החללים שיש בתוך העיטור [איחוד לא יעזור כאן כי אני רוצה רק תחת כל העיטור עד לקצה שלו].
מקוה שהובנתי. ותודה מראש

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, תוכלי לעלות דוגמה?

• הוסף לסימניות
במידה והבנתי אותך נכון; Ctrl + 7

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1767047:
לא הבנתי, תוכלי לעלות דוגמה?
מצורף לא בדיוק כי בדיוק לא הצלחתי אבל זה הרעיון. שהרקע ימלא את החללים של העיטור ולא ימשיך אחריו. מקוה שעכשיו הובנתי. תודה רבה

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 26.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1767053:
במידה והבנתי אותך נכון; Ctrl + 7
לא לגזור אותו לגמרי אלא להמשיך אותו ראה תמונה מצורפת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 60.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם מעונינים, כמו שהעלתם בדוגמה למעלה, שהחיתוך יתבצע עם קצת ספייס-מרווח.
אני הייתי משכפלת את העיטור-CTRL+C מדביקה מאחור CTRL+B, מוסיפה לו קו עבה.
בתפריט אוביקט, עושה 'אקספנד' גם לקו וגם לצורה. להכל עושה איחוד בפאזפידר, (האפשרות הראשונה) ואז עושה 'דיבייד'. הצלחות!!

• הוסף לסימניות
בתפריט אוביקט, עושה 'אקספנד' גם לקו וגם לצורה. להכל עושה איחוד בפאזפידר

ובקיצור....

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.png
    KB 102.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1768174:
בתפריט אוביקט, עושה 'אקספנד' גם לקו וגם לצורה. להכל עושה איחוד בפאזפידר, (האפשרות הראשונה) ואז עושה 'דיבייד'. הצלחות!!
בדוגמא הנ"ל זה מה שעשיתי, אבל שאלתי לצורך אחר שזה לא עזר. בכל אופן תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה