- הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן צבי;n5006691:יש אופצייה לתת לפארגראף סטייל מסויים הגדרה שיכניס אוטומטית פארגראף סטייל מסויים אחר, אחריו
נכתב ע"י בן צבי;n5007096:מה בא אחרי הפסקה שבו יש את המקור?
נכתב ע"י גלעד82;n5007891:הדרך הנכונה היא לשתול "שיפט טאב" לפני המקור ואת כל המקור כולו להגדיר "no brek".
איך עושים: אם הסוגריים של המקור שונות מהסוגריים הרגילות למשל מרובעות ויש רווח לפני , חיפוש: ( )(\[.+\]) החלפה: ~y$שתיים. החלף בסגנון תו "no brek"
כשהסוגריים דומות לשאר הטקסט יש הגדרה בגרפ שאני לא זוכר כרגע...
בן צבי היית חסר בשיעור האחרון, רואים...![]()
נכתב ע"י TKTK;n5008203:אני צריכה הסבר לאט לאט,
אגב בגרפ הגדרתי כבר לכל הסוגריים בטקסט הרץ, כך שזה לא רעיון
נכתב ע"י TKTK;n5008203:שאלה 1: אני בעצם צריכה להחליף את הסוגריים למרובעות? (פשוט אני לא אוהבת סוגריים מרובעות..)
שאלה: 2: איפה אני מגדירה no brek?
נכתב ע"י גלעד82;n5009297:זה לא סגנון גרפ אלא חיפוש והחלפה אבל אפשר לשלב.
- לא צריך להחליף אלא אנחנו מחפשים את הסוגריים שבסוף הפסקה עם הרווח שלפניהם ושותלים במקום הרווח שיפט+טאב כדי לדחוף את הסוגריים (המקור) שמאלה, בהחלפה מגדירים סגנון תו שהוא no break כדי שישאיר את כל המקור תמיד ביחד ולא ישבר לשורה הבאה וכשיש צורך יעבור כולו לשורה הבאה.
- מצורפת תמונת מסך...
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים