כללי מומחי האינדיזיין עזרתכם שינוי סגנון פסקה בסיום פסקה - סגנונות מקוננים

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אני מעמדת איזשהי חוברת,
ויש לי המון סגנונות סטיילים לאורך החוברת,
אני מנסה לקצר תהליכים:

יש לי סגנון פסקה שהוא ממוספר
ובסיום הפסקה יש מקור שמופיע בסוגריים ואני מעונינת שיהיה עם הזחה לשמאל,
יש אפשרות לעש' את זה אוטומטי???

תודה מראש!!!

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 5.9 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן?

• הוסף לסימניות
יש אופצייה לתת לפארגראף סטייל מסויים הגדרה שיכניס אוטומטית פארגראף סטייל מסויים אחר, אחריו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן צבי;n5006691:
יש אופצייה לתת לפארגראף סטייל מסויים הגדרה שיכניס אוטומטית פארגראף סטייל מסויים אחר, אחריו

אבל מתי הוא מחליט להכניס אחריו?
הרי יש כמה פסקאות?
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
מה בא אחרי הפסקה שבו יש את המקור?

• הוסף לסימניות
הדרך הנכונה היא לשתול "שיפט טאב" לפני המקור ואת כל המקור כולו להגדיר "no break".

איך עושים: אם הסוגריים של המקור שונות מהסוגריים הרגילות למשל מרובעות ויש רווח לפני , חיפוש: ( )(\[.+\]) החלפה: ~y$שתיים. החלף בסגנון תו "no brek"

כשהסוגריים דומות לשאר הטקסט יש הגדרה בגרפ שאני לא זוכר כרגע...

בן צבי היית חסר בשיעור האחרון, רואים... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן צבי;n5007096:
מה בא אחרי הפסקה שבו יש את המקור?

כלום - מסתיים הטקסט,
בעצם שורת המקור היא שורת הסיום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלעד82;n5007891:
הדרך הנכונה היא לשתול "שיפט טאב" לפני המקור ואת כל המקור כולו להגדיר "no brek".

איך עושים: אם הסוגריים של המקור שונות מהסוגריים הרגילות למשל מרובעות ויש רווח לפני , חיפוש: ( )(\[.+\]) החלפה: ~y$שתיים. החלף בסגנון תו "no brek"

כשהסוגריים דומות לשאר הטקסט יש הגדרה בגרפ שאני לא זוכר כרגע...

בן צבי היית חסר בשיעור האחרון, רואים... ;)

אני צריכה הסבר לאט לאט,
אגב בגרפ הגדרתי כבר לכל הסוגריים בטקסט הרץ, כך שזה לא רעיון

שאלה 1: אני בעצם צריכה להחליף את הסוגריים למרובעות? (פשוט אני לא אוהבת סוגריים מרובעות..)
שאלה: 2: איפה אני מגדירה no brek?

• הוסף לסימניות
הפתרונות שאני יציע זה קומבינות.
כדאי להקשיב לגלעד הוא כנראה יתן תשובה מקצועית יותר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TKTK;n5008203:
אני צריכה הסבר לאט לאט,
אגב בגרפ הגדרתי כבר לכל הסוגריים בטקסט הרץ, כך שזה לא רעיון

זה לא סגנון גרפ אלא חיפוש והחלפה אבל אפשר לשלב.

נכתב ע"י TKTK;n5008203:
שאלה 1: אני בעצם צריכה להחליף את הסוגריים למרובעות? (פשוט אני לא אוהבת סוגריים מרובעות..)
שאלה: 2: איפה אני מגדירה no brek?
  1. לא צריך להחליף אלא אנחנו מחפשים את הסוגריים שבסוף הפסקה עם הרווח שלפניהם ושותלים במקום הרווח שיפט+טאב כדי לדחוף את הסוגריים (המקור) שמאלה, בהחלפה מגדירים סגנון תו שהוא no break כדי שישאיר את כל המקור תמיד ביחד ולא ישבר לשורה הבאה וכשיש צורך יעבור כולו לשורה הבאה.
  2. מצורפת תמונת מסך...

.

קבצים מצורפים

• image_364179.jpg
    image_364179.jpg
    KB 120.6 · צפיות: 29
  • image_364180.jpg
    image_364180.jpg
    KB 93.9 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלעד82;n5009297:
זה לא סגנון גרפ אלא חיפוש והחלפה אבל אפשר לשלב.

1. לא צריך להחליף אלא אנחנו מחפשים את הסוגריים שבסוף הפסקה עם הרווח שלפניהם ושותלים במקום הרווח שיפט+טאב כדי לדחוף את הסוגריים (המקור) שמאלה, בהחלפה מגדירים סגנון תו שהוא no break כדי שישאיר את כל המקור תמיד ביחד ולא ישבר לשורה הבאה וכשיש צורך יעבור כולו לשורה הבאה.
  2. מצורפת תמונת מסך...

.

תודה רבה על התשובה המושקעת,
אבל לא הצלחתי :(
1.מהי הכוונה לשתול שיפט טאב?
2. מה זה כל הקודים שהזנת בחפש והחלף?
אני צריכה להבין מהו התהליך שעשית...
בכל אופן תודה רבה!!!

ואם קשה אין צורך לענות כיון שאני לא מספיקה בעבודה לבדוק את הדרכים האלו,
כבר יותר קל לי לעש' ידנית.....
אבל כאילו ברור לי שיש דרך וזה מעצבן אותי שאני עובדת סתם....
אני לא מבטיחה לנסות שוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה