כללי מומחי האינדיזיין שאלה דחופה!! בקשר לאלפון

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עמדתי אלפון ואני רוצה שהשם יהיה מודגש וגדול יותר והכתובת קטן יותר,
עשיתי עם סגנונות מקוננים,
אבל לא ידעתי מה להגדיר שהוא יידע כי לא תמיד זה 3 מילים לפעמים זה שתיים
אז עשיתי שלוש נקודות אבל זה מכוער
יש למישהו רעיון
תודה מראש!!!
וזה ד-ח-ו-ף!!!

קבצים מצורפים

• 2אלפון 2015.jpg
    KB 263.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גדול יותר אני רואה שקשה לראות בתמונה הקודמת....
זה דחוף לי ותודה רבה!!!!

קבצים מצורפים

• קטן יותר.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שמקובל לשים פסיק

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש והחלפה של השלוש נקודות עם סימן אחר, כמו: EM SPACE. ולפי זה תעשה את הסגנון המקונן.

• הוסף לסימניות
אוף, לא הולך לי לשנות את התמונה
אני רואה שגם הנוסף לא ברור

קבצים מצורפים

• קטן יותר.jpg
    KB 118.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1764487:
תעשי חיפוש והחלפה של השלוש נקודות עם סימן אחר, כמו: EM SPACE. ולפי זה תעשה את הסגנון המקונן.

לאיזה סימן? פסיק?
ומהי ההגדרה EM SPACE?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש סימן מיוחד לדברים כאלו שנקרא "end nested style" שכל מהותו זה לסמן שעד כאן מגיע הסגנון המקונן ותו לא.

• הוסף לסימניות
אכן, אבל במקרה הזה (אלפון) מומלץ יותר הפרדה משמעותית יותר מרווח בודד בין השם לכתובת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה