כללי מומלץ להסתכל...

• הוסף לסימניות
עיבוד פוטושופ נחמד שיצרתי

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד...
הרעיון מדהים
בביצוע עדייין חסר קצת למשל בצד ימין זה נראה כאילו מודבק החלב
בהצלחה, מאוד יפה

• הוסף לסימניות
מקצועי ויפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נחמד ויפה!

א. עדיף לתת צבע אחר לקש כי לי זה היה נראה איזה כלי עבודה (כמו"כ שיראו את הספירלה של הקש ברור יותר)
ב. לעשות כמה עיגולים (בועות) בחלב
ג. מה זה התכלת מצד ימין האם זה הידית של הכוס? תשפר את זה קצת

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד.
הייתי מבצעת אותו בפרה קצת יותר פוטוגנית..

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד מאד. רק הפרה לא ממש מגרה אותי לשתות חלב. כדי לקחת פרה יותר נעימה לעין. ולהשוות לחלב מראה אמיתי יותר. כמובן את הקשית לעשות בצבע עליז יותר. השחור בשניה הראשונה נראה כמו גרזן או כלי מלאכה אחר.
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
אקסיוזמי, לא הבנתי את הרעיון המדהים...

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת מאוד. רעיון מענין,
אבל, צר לי, הדבר הראשון שנתפס בעין, זה החוט האדום ברגל והעטינים שצמודים לו...........
לוקח מידי הרבה זמן עד שמגיעים לכוס החלב שמומלץ לשתות אותה........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה