כללי מונוגרם - יעוץ

• הוסף לסימניות
מה חסר לי
אני מרגישה צורך לשנות/להוסיף/לשפר
אבל מה ?

(האותיות החשובות ש ל ובקטן מ ר )

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 127.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מאד יפה!
רק יש לי הרגשה כאילו הפרח למעלה מנותק מדי מהגבעול.
הם נראים שני דברים נפרדים. אולי תנסי להקטין את עובי האותיות 'ל' ו'ש'.

וכן, אין כ"כ יחס בינם לבין האותיות האחרות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני חושב שחסר כאן יותר עובי ובסיס
וחיבור הגבעול כסקיצה המהירה שהעליתי.

סתם כך, עדיף לא להאכיל את האותיות במונוגרם, העניין זה לחפש אותם.

צפה בקובץ המצורף 34392

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מאירקה שיפר מאוד את הקשר בין החלקים.
את המ' והר' את יכולה ליצור מהתוספות של הפרח שמעל הש' והל', ולא בנפרד.

• הוסף לסימניות
מאירקה תודה רבה !!!
הכיוון שלך היה מצוין
באמת המשכתי את הגימור עם מברשות
וזה קיבל יותר חיות
מיקום האותיות והאכלתן נקבע ע"י הלקוח
ולכן קצת הסתבכתי
בכ"א תודה למגיבים
ורד

• הוסף לסימניות
זה נראה ז ולא ל...
חוץ מזה מאוד יפה, נקי, בלי קישקושים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה