נכתב ע"י מלח;507121:מישהו יודע מהו מחיר השוק? מינימום-מקסימום
נכתב ע"י מלח;507141:רגע, למה שוק שחור?
נכתב ע"י דויד א;507158:לדעתי 150 זה גג
נכתב ע"י מלח;507184:זו דעתך - ואני משער כי זה מה שאתה היית מוכן לשלם.
אבל האם זה המחיר הריאלי?
מונוגרם דורש עבודה, יצירתיות ודיוק במידה לא מבוטלת. ולעיתים אף מסובכת יותר מבניית לוגו.
האם אנשים מוכנים לשלם עבור ההשקעה ?
אתה לא - את זה הבנתי.
נכתב ע"י דויד א;507267:תעדכן אותי אם תקבל יותר מ-150 על מונוגרם דבר שתופס את העין לשניה וחצי בדיוק
או יותר נכון תלוי מה המרחק מדואר לפח האשפה
נכתב ע"י דויד א;507267:תבדוק את הקישור ותגיד אם אני מוכן להשקיע מהכיוון השני
אתה ממש מלוח.
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=535
תעדכן אותי אם תקבל יותר מ-150 על מונוגרם דבר שתופס את העין לשניה וחצי בדיוק
או יותר נכון תלוי מה המרחק מדואר לפח האשפה
התמחור שלי זה הסיפוק מהיצירהנכתב ע"י מלח;507318:אני עכשיו עוד יותר מתפלא עליך
העבודות שלך מושקעות - (אהבתי את העלה)
וכך אתה מתמחר?
נכתב ע"י דויד א;507331:חוץ מהתפילין שעבדתי על זה 4 שעות הלקוח התחפף כמו אדם עלוב ושפל ולא שילם שקל
קשה לשלם על זה
נכתב ע"י דויד א;507331:אני לא מאמין שמישהו אי פעם יזמין מונוגרם (אני ישמח אם כן)
נכתב ע"י מלח;507345:אתה רוצה לומר שכל מונוגרם שאני נתקל בו נעשה חינם אין כסף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים