כללי מונוגרם- עכשיו זה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול האם עכשיו זה כן נראה צ'

קבצים מצורפים

• צ.png
    KB 53.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מעולה

• הוסף לסימניות
זה הרבה יותר טוב מהקודמים, הוא גם משתלב יותר טוב.

לדעתי הבעיה היא שאת מכריחה את האות צ' להתחבר לנטיה של העיטור
ולכן נוצר איזשהו עיוות.
לא כ"כ מצליחה להסביר מה שאני מתכוונת אז הנה דוגמא.

בהצלחה.
צפה בקובץ המצורף 187378

קבצים מצורפים

• צצ.jpg
    KB 30.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הייתי מעבה את הצ' או מוסיפה לה קו נוסף דק כדי שיזכיר את הסלסול שלמטה.

• הוסף לסימניות
הייתי גם מכניסה את הכל למסגרת דקה מתאימה לא עגולה ולא אליפסה אלא משהו באמצע, כדי לתת תחושה של מונוגרם ולא סתם עיטור מחובר לאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1208875:
הייתי גם מכניסה את הכל למסגרת דקה מתאימה לא עגולה ולא אליפסה אלא משהו באמצע, כדי לתת תחושה של מונוגרם ולא סתם עיטור מחובר לאות.

זה מה שהלקוח רוצה!
הוא שלח לי תמונה- הוא רוצה בסגנון הזה בדיוק רק עם צ'

קבצים מצורפים

• ג.png
    KB 472.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על העבודה של רוחמה (ruchama135)
רוחמה שוב תודה!!!! :):):):)

קבצים מצורפים

• צ2.png
    KB 5.3 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה