תודה לכולם.נכתב ע"י start;393827:צריך לפתוח עצומה לבטל מנהג מטופש זה סופית........
אין לי שמץ מושג מה תועלת בו ומהי תרומתו לאנושות, לבד מלהעניש את הגרפיקאי/ת בשעת עבודה מעצבנת למדי...
לאחרונה 2 דודות ביקשו זאת ממני, וכל הסברי על עתיקוּת המנהג לא הועילו, אז שרבטטתי משהו שיצא בהחלט חביב ועדכני יחסית, כי עם משפחה לא מתחילים..........................
נכתב ע"י לו יצוייר;393831:תודה לכולם.
גם אני נתקלתי בבעיה עם דודה שחייבים לכבד, שרצתה מונוגרם, אמממ... בחינם .
נכתב ע"י לו יצוייר;393831:תודה לכולם.
גם אני נתקלתי בבעיה עם דודה שחייבים לכבד, שרצתה מונוגרם, אמממ... בחינם, חוץ מההסברים שעל עבודה משלמים, ניסיתי להסביר בכל לשון מכובדת שרק קיימת, שזה לא לעניין, אבל היא הזכירה לי שבצעירותי, דהיינו ימי הסמינר, נהגתי בזמן השיעורים המשעממים להכין מונוגרמים לכל זוג שהתארס, דווקא היו תוצאות יפות, ויש כאלו שזוכרות את חסד נעורי ועדיין מבקשות דברים כאלו, שלדעתי, ואני שמחה לשמוע שגם לדעתכם, פסו ועברו מן העולם.
גם אני מצטרפת...נכתב ע"י mig;393844:אם הדודה מוכנה לספק לי את שעות הבטלה האלו היום,
אני מוכנה להכין לה בחינם אפילו שזה לא אופנתי...![]()
נכתב ע"י start;393827:אין לי שמץ מושג מה תועלת בו ומהי תרומתו לאנושות
נכתב ע"י הרשל'ה;393820:במקום משהו שנראה כמו הסמל של אגודת ביקור ועזרת חולים דחסידי בעלזא.
נכתב ע"י הרשל'ה;393980:מוטב מאוחר מאף פעם לא, מזל"ט למש' שילוביצקי....
נכתב ע"י הרשל'ה;393980:מוטב מאוחר מאף פעם לא, מזל"ט למש' שילוביצקי....
אולי משהו כזה:
נכתב ע"י tzivi;394047:זה לוגו של יוטבתה או משהו כזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים