כללי מונוגרם

• הוסף לסימניות
תגידו,
עדיין מקובל, או נכון יותר, עדכני, לשים מונוגרם בהזמנות חתונה, או שלא כ"כ?

• הוסף לסימניות
לא מקובל, לא עדכני, בלתי נסבל.
הגיע הזמן להעביר את המנהג הזה מהעולם, ויפה שעה אחת קודם.
פעם, כשהייתי צעיר ומשועמם, עוד הייתי מנסה לפענח את ראשי התיבות של החתן הנשגב יענקל תנחום אלמילך עב"ג הכלה המהוללה שפרינצא ביילא חיה, שנדחסו ללא רחמים לתוך גופו המעונה של כינור אומלל ו/או בקבוק יין וסידרת גביעים לוויניים. פתאום התבגרתי, או שהתחיל להיות אופייני יותר סודוקו (בגילי אני כבר לא כ"כ זוכר..), ונטשתי את התחביב.
בכל מקרה, אם ממש מתעקשים, נסו אורנמנט יפה ועשיר שיענג את העין - במקום משהו שנראה כמו הסמל של אגודת ביקור ועזרת חולים דחסידי בעלזא.

בהצלחה ומזל"ט.

נ.ב. הייתי אגב נוהג לתת עיצובים כאלו כמתנת חתונה (גם לחתנים מתפללי נוסח אשכנז) ולציין שזה בא במקום טוסטר... יום אחד גילתי שמחירי הטוסטרים צנחו ואילו שעת עבודה שלי יותר יקרה, אז הפסקתי בכלל ללכת לחתונות.

• הוסף לסימניות
צריך לפתוח עצומה לבטל מנהג מטופש זה סופית........
אין לי שמץ מושג מה תועלת בו ומהי תרומתו לאנושות, לבד מלהעניש את הגרפיקאי/ת בשעת עבודה מעצבנת למדי...
לאחרונה 2 דודות ביקשו זאת ממני, וכל הסברי על עתיקוּת המנהג לא הועילו, אז שרבטטתי משהו שיצא בהחלט חביב ועדכני יחסית, כי עם משפחה לא מתחילים..........................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;393827:
צריך לפתוח עצומה לבטל מנהג מטופש זה סופית........
אין לי שמץ מושג מה תועלת בו ומהי תרומתו לאנושות, לבד מלהעניש את הגרפיקאי/ת בשעת עבודה מעצבנת למדי...
לאחרונה 2 דודות ביקשו זאת ממני, וכל הסברי על עתיקוּת המנהג לא הועילו, אז שרבטטתי משהו שיצא בהחלט חביב ועדכני יחסית, כי עם משפחה לא מתחילים..........................
תודה לכולם.
גם אני נתקלתי בבעיה עם דודה שחייבים לכבד, שרצתה מונוגרם, אמממ... בחינם, חוץ מההסברים שעל עבודה משלמים, ניסיתי להסביר בכל לשון מכובדת שרק קיימת, שזה לא לעניין, אבל היא הזכירה לי שבצעירותי, דהיינו ימי הסמינר, נהגתי בזמן השיעורים המשעממים להכין מונוגרמים לכל זוג שהתארס, דווקא היו תוצאות יפות, ויש כאלו שזוכרות את חסד נעורי ועדיין מבקשות דברים כאלו, שלדעתי, ואני שמחה לשמוע שגם לדעתכם, פסו ועברו מן העולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;393831:
תודה לכולם.
גם אני נתקלתי בבעיה עם דודה שחייבים לכבד, שרצתה מונוגרם, אמממ... בחינם .

זהו, זה כנראה אותו זן של דודות שתפקידנו לכבד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;393831:
תודה לכולם.
גם אני נתקלתי בבעיה עם דודה שחייבים לכבד, שרצתה מונוגרם, אמממ... בחינם, חוץ מההסברים שעל עבודה משלמים, ניסיתי להסביר בכל לשון מכובדת שרק קיימת, שזה לא לעניין, אבל היא הזכירה לי שבצעירותי, דהיינו ימי הסמינר, נהגתי בזמן השיעורים המשעממים להכין מונוגרמים לכל זוג שהתארס, דווקא היו תוצאות יפות, ויש כאלו שזוכרות את חסד נעורי ועדיין מבקשות דברים כאלו, שלדעתי, ואני שמחה לשמוע שגם לדעתכם, פסו ועברו מן העולם.

אם הדודה מוכנה לספק לי את שעות הבטלה האלו היום,
אני מוכנה להכין לה בחינם אפילו שזה לא אופנתי... :):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;393844:
אם הדודה מוכנה לספק לי את שעות הבטלה האלו היום,
אני מוכנה להכין לה בחינם אפילו שזה לא אופנתי... :):):)
גם אני מצטרפת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;393827:
אין לי שמץ מושג מה תועלת בו ומהי תרומתו לאנושות

הן גדולה היא תרומתו וחשובה לאין שיעור ותכלית, עת יושבים צעירי הצאן כשבידם ההזמנה המרופטת ומנסים [ללא הצלחה יתרה..] למצוא איה מסתתר החתן החשוב והיכן רמוזה הכלה המהוללה..
ואכן, חבל על דאבדין, על אשר כיום ההזמנה אינה זוכה אף למבטם של הצעירים הנ"ל ומאבדת היא את עיקר תפקידה עלי אדמות.

לו יצוייר, תשלחי בשמי ד"ש לדודתך האהובה ואמרי לי בשתי מילים: טיים איז מאני. טיים איז געלט. טיים איז נו מונוגרם. ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;393820:
במקום משהו שנראה כמו הסמל של אגודת ביקור ועזרת חולים דחסידי בעלזא.

:)

העיקר שהם יחודיים, להערכתי הם השתמשו במונוגרם קיים - - :)

• הוסף לסימניות
מנהג מטופש ככל שיהיה, כל עוד הוא מספק פרנסה לאחינו לצרה ולשביה, הגרפיקאים המעונים והדוויים די בכל אתר ואתר, המתפתלים ומתייסרים מרה לפני כל הצעת מחיר והמתקשים בגביית תשלומיהם מאת לקוחות בני בליעל, מי אנו שנכרות את הענף שהם יושבים עליו? אפילו אם הוא ענף גפן פוריה הקורס תחת פירותיו ומעומס החתן והכלה היושבים עליו.

הניחו לו למונוגרם לנפוח את נשמתו באופן עצמוני וידנו אל תהי בו!

• הוסף לסימניות
היום יותר אופנתי למצוא משפט תורני שכולל בתוכו את ראשי התיבות של השמות. אני צריכה עכשיו להכין הזמנה לחתונת הבת. חשבתי מאחר ושמה תמר ושם המשפחה תמרי, ובעלי הביא בווארט את הגמרא על התמרה שלא הסכימה להתחבר עם אף תמר חוץ מההוא שעיניה ראו למרחוק מיריחו, אולי פשוט לשים איור עדין של שני עצי תמר.

נשמע לכם הרעיון?

• הוסף לסימניות
מוטב מאוחר מאף פעם לא, מזל"ט למש' שילוביצקי....

אולי משהו כזה:

קבצים מצורפים

• f_228200712513171199.gif
    KB 5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;393980:

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;393980:

אולי משהו כזה:

זה לוגו של יוטבתה או משהו כזה

• הוסף לסימניות
גם על לוגו כזה הייתם מוותרים?!.....

יש לוגו פשוט שאינו אלא הכלאה לא ברורה של אותיות החתן והכלה, ויש לוגו שהוא בעצם סימבולי ומבטא את החתונה והקשר הזוגי וכדו' שימו לב שהחתן מול הכלה תחת החופה

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 270.7 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;394047:
זה לוגו של יוטבתה או משהו כזה

איזה קטע, כשקראתי את ההודעה לא ראיתי שיש שם משהו.
אבל אני יותר חסידה של נקי ללא צבעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה