כללי מונוגרם

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• לכידת מסך מלא 06102010 154937.jpg
    KB 27.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג על מה אתם מדברים? איך מעלים אם לא דרך ניהול קבצים, בחר קובץ העלה תמונה בפורמט JPG מה עוד?
ד"א גם אני ניסיתי לא מזמן לראות אשכולות ישנים בנושא מסוים כדי לקבל השראה ולא ראיתי שום תמונות רק סימנים לקבצים ז"ל........
אז איפה הבעיה?????
אה.... ותודה על התגובות........

• הוסף לסימניות
תודה אסתי,סופסןפ אפשר לראות,ממש יפה ומיוחד אפשר להבין את ההתלהבות...

• הוסף לסימניות
גם אני נרגעתי מהמתח..
יפה, יפה!

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי רק עכשיו.
אהבתי מאוד,
הייתי עושה משהו עם חלוקת המילה מת-קבל.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
אהבתי!! יפה מאוד!!

• הוסף לסימניות
התיקון למעונינים

קבצים מצורפים

• מונוגרם.jpg
    KB 114.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מקסים

משהו מיוחד.
והעיקר... שיהיה בשעה טובה ומוצלחת....
בשמחות ;)

• הוסף לסימניות
זה נחמד.
אני לא רואה מה מודרני כאן - כבר לפני מאות שנים יצרו דברים דומים (איורים המורכבים מטיפוגרפיה).
האשכול "מצ'טקמק" לקראת הסוף, וחבל. שים לב שאשכול ענבים אמיתי אמנם בנוי בצורה שמזכירה פירמידה, אבל הענבים התחתונים לא קטנים יותר מהעליונים, כפי שקורה בטיפוגרפיה אצלך. אני דווקא הייתי נותנת קונטרה של גודל ומשקל כבד בחלק התחתון, ע"מ לאזן (וגם כדי להדגיש את הי"א בכסליו שכמעט נבלע).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה