מונוגרמה 2

• פותח הנושא PIX
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזו אות נראית לכם השניה למעלה?

קבצים מצורפים

• Monogram 2.jpg
    KB 88.2 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
יופי ! חשבתי שאפר לחשוב שזה "ר".

• הוסף לסימניות
המונגרה מאוד מאוד יפה.
נראה לי שהענבים בצד לא מתאימים לסגנון, אולי עדיף בלעדיהם?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יסביר לבור ועם הארץ שכמוני , מה פשר הדבר ? - אני רואה את האותיות שדיברתם עליהם , אבל מה זה? למה זה מיועד ?

• הוסף לסימניות
את צודקת 100% הענבים צריכים להיות יקטוריים יותר וחלקים. נראה לי אבל שאוציא אותם בכלל מהתמונה.

• הוסף לסימניות
ליאור, זה להזמנה לחתונה, ראשי תבות של שמות החתן כלה.

• הוסף לסימניות
אולי בארץ זה פחות מקובל? בחו"ל כמעט כל הזמנה (לפעמים גם לבר-מצוות) יש לה מונוגרמה מקדימה, ותוכן ההזמנה היא בפנים כשפותחים את ההזמנה. אלו שמחלקים ברכונים או כל דבר אחר- הכל זה עם המונוגרמה המיוחדת לחתן וכלה.

• הוסף לסימניות
אדיררררררררר!
איך עושים דבר כזה? איך בכלל מתחילים?
אני גם חושבת שהענבים מיותרים........
הרבה מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אופס!
בצד ימין של הש' המסגרת קצת חודרת פנימה.....
חוץ מזה- פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד !
לדעתי הענבים כן יפים בצד הגביע,
אבל הם לא בסגנון הגרפיקה של הגביע ולכן הם מוזרים ליד הגביע,
צריך לעשותם יותר שירטוט,וזה רק יוסיף יופי

בקשר לאות יו"ד לדעתי כן רואים,אבל למען הסר ספק.כדאי לתת זווית יותר מחודדת
ומעוגלת בסוף האות למטה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
PIX נחמדת - את רואה? כולם מסכימים איתי.
להבא תלמדי לשמוע בקול הגדולים :0)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה