מונופוד או חצובה?

• הוסף לסימניות
מישהו כאן עובד עם מונופוד?
ברצוני לקנות מונופוד מקצועי.
שאלתי:
האם הוא שימושי?
מה שימושי יותר מונופוד או חצובה?
של איזה חברה המונופוד שלכם?

תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
מונופוד (Monopod) הוא מוט טלסקופי לייצוב המצלמה. הוא קטן וקל מחצובה (בעיקר בגלל שיש לו רגל אחת במקום שלוש), וההשפעה שלו דומה לזו של מייצב תמונה. במילים אחרות, הוא אינו מסוגל לייצב את המצלמה באופן מוחלט כמו חצובה, אבל מאפשר לקבל צילום חד באופן מספק במהירויות תריס נמוכות מאשר בהחזקה ביד.
מונופוד תורם לא רק ליציבות,
אלא למסגור מדויק יותר ורפיטבילי
והוא הרבה יותר נייד מחצובה, הרבה יותר קל לפתוח ולסגור

קבצים מצורפים

• monopod.PNG
    KB 19.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
המעלה הכי גדולה של המונופוד זה הניידות שלו.
מאד קל לעבור איתו ממקום למקום.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אם את שואלת או עונה?

• הוסף לסימניות
אני יודעת מה זה מונופוד.
ורוצה לקנות אחד כזה.
השאלה שלי פונה לאנשים שמשתמשים במונופוד.
האם הוא אכן שימושי?
יותר מחצובה?
רוצה לשמוע דעת קהל על המוצר לפני שאני קונה.

• הוסף לסימניות
הוא שימושי מאוד. פעמים רבות הוא מתאים יותר מחצובה- פעמים אחרות לא.

לכן שאלתי מה השימוש.

• הוסף לסימניות
של איזה חברה יש לך? מה הדגם?
וכן למה הוא לא שימושי? (חוץ מצילום הרצאה או מופע שזה ברור)

• הוסף לסימניות
יש לי מונופוד של מנפורטו קטן יחסית. משמש אותי לדברים מסוימים.

לשמוש וידאו רציני יותר הייתי הולך על משהו כמו ה561 (כמדומה שיצא לו דגם חדש דומה מאוד).

למה את מתעקשת לא לספר לנו מה את מצלמת?? ארועים? יח"צ? תדמית? פרסום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1511559:
יש לי מונופוד של מנפורטו קטן יחסית. משמש אותי לדברים מסוימים.

לשמוש וידאו רציני יותר הייתי הולך על משהו כמו ה561 (כמדומה שיצא לו דגם חדש דומה מאוד).

למה את מתעקשת לא לספר לנו מה את מצלמת?? ארועים? יח"צ? תדמית? פרסום?

בשמחה אספר
מצלמת בעיקר סצנות לסרטים עלילתיים, קליפים, וסרטים דוקומנטריים.
מאמינה שבתחומים אלו המונופוד יהיה שימושי, נכון?

• הוסף לסימניות
בהחלט. בנוסף לחצובה.

• הוסף לסימניות
לא הייתי קונה את הדבר הזה לוידאו. יש לי חצובה מצויינת , קלה לנשיאה, קלה להנעה וחלקה. (ראש של מונופרוטו ורגליים של רדג'ד)
לא הייתי מניחה בחייים את המסרטה שלי על מונופוד. הידיים שלי לא היו פנויות לכלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה