דרוש מידע - מוניות דקר - חייבים לשים לזה סוף!

אני רק לא מבינה דבר אחד פשוט-
אם לא טוב איתם, תזמינו מישו אחר!!
אני גרה בבני ברק מעל 20 שנה ואף פעם לא הזמנתי מהם מונית...
לא כי ידעתי שהם לא נחמדים או משו כזה, סתם כי יש לי בפלאפון מספרים של חברות אחרות...
(חזי קלאס, מוניות מעייני ישועה, מוניות טבריה (בבני ברק) מוניות נ.צ.ב ועוד...)
למה להיות מזוכיסטים ולהזמין אותם ואז להתלונן ולהיכשל בכל מיני דברים?
נשגב מבינתי.
תעברו לחברות אחרות והם ישארו מיובשים ויחפשו להם קליינטורה אחרת.
לא חבל על האנרגיות????

תבדוק על מה הגבתי, מישהי היה לה סיפור אחד בתור אבלה, ומאז מחרימה את התחנה.
אני בעלת הסיפור.
הייתי צריכה לציין בהודעתי המקורית שהיו לנו עוד מקרים לא נעימים איתם. ממש לא אחד.
כבר לא יכולה לערוך את ההודעה.
זה היה הקש ששבר את גב הגמל, וחשבתי שזה סיפור משמעותי בשביל לספר פה באשכול.

אני בעלת הסיפור.
הייתי צריכה לציין בהודעתי המקורית שהיו לנו עוד מקרים לא נעימים איתם. ממש לא אחד.
כבר לא יכולה לערוך את ההודעה.
זה היה הקש ששבר את גב הגמל, וחשבתי שזה סיפור משמעותי בשביל לספר פה באשכול.
מסכימה איתך בכל מילה!!
הם פשוט מתנהגים זוועה ברמה לא הגיונית ..
פעם נאבד לי סכום כסף רציני במונית והצורת התייחסות והרצון לבוא לקראת היו על הפנים .

מה לא ברור?
בקישור המצורף ניתן להתלונן במשרד התחבורה על כל מה שקשור לתחבורה ציבורית, כולל מוניות, צירפתי גם צילום מסך למי שעדיין לא הבין
https://forms.gov.il/globaldata/get...x?formtype=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

1620816007197.png

מה לא ברור?
בקישור המצורף ניתן להתלונן במשרד התחבורה על כל מה שקשור לתחבורה ציבורית, כולל מוניות, צירפתי גם צילום מסך למי שעדיין לא הבין

צפה בקובץ המצורף 886194
משום מה הכתובת שאני מעתיק לא תקינה, אבל תחפשו בגוגל פניות הציבור משרד התחבורה, ושם יש טופס שהוא תלונות בענין תח"צ

שאלה לגבי מונה -
נהג חייב תמיד להפעיל מונה?
אין מצב של מחיר אחיד?

אצלינו יש מחיר אחיד לנסיעות בתוך העיר במרחק סביר {מחיר די גבוה}, מעולם לא הדליקו לי מונה... גם אם אבקש הם יסרבו כי אז ייצא להם חצי מחיר.

שאלה לגבי מונה -
נהג חייב תמיד להפעיל מונה?
אין מצב של מחיר אחיד?

אצלינו יש מחיר אחיד לנסיעות בתוך העיר במרחק סביר {מחיר די גבוה}, מעולם לא הדליקו לי מונה... גם אם אבקש הם יסרבו כי אז ייצא להם חצי מחיר.
אם אתה דורש הוא חייב להפעיל לך מונה.

על פי חוק אם תבקשי מונה הם חיבים לאפשר לך.
אם תבקשי מונה הרבה פעמים תפסידי
כי יש מחיר ראשוני לפתיחת מונה
ודוקא בנסיעות קצרות שזה לא יוצא משתלם

כי יש מחיר ראשוני לפתיחת מונה
ודוקא בנסיעות קצרות שזה לא יוצא משתלם

אממ... לא בטוח...

התעריף הוא 25 ש''ח, גם אם הנסיעה לוקחת חצי דקה לרחוב ליד....
מאמינה שבמונה זה יצא פחות.

פעם נסעתי עם נהג שלהם ובסיום הנסיעה ביקשתי קבלה, הוא התנפל עליי בצעקות שעל סכום כזה קטן אני דורש קבלה וצעק עליי שארד מהמונית והוא לא הסכים לקחת כסף כנראה מרוב בהלה, אכן היחס לפחות של חלקם לא מסמפט בלשון עדינה.

פעם היתה כתבה בקו החם של יתד על תופעה שבשעות הערב התחנות בבני ברק לא מוכנות לעשות נסיעות מחוץ לעיר היה מצב שהתקשר אחד ואמרו לו לאן אתה צריך ברגע שהוא ענה לתל אביב אמרו לו אין מוניות והוא עומד מול התחנה ורואה כמה מוניות ריקות, זה קורה בגלל ששווה להם לגבות מחיר מופקע לנסיעות לאולמות כי הם יודעים שאנשים רוצים להגיע כמה שיותר מהר לאירועים מאשר ליסוע עם מונה לתל אביב בזמן ממושך יותר וזה דבר לא חוקי כי כל הרשיון ניתן להם על דעת זה שהם מחויבים לבצע נסיעות לא משנה לאן ברגע שהם פנויים.

מי לוקח בכלל מוניות מחברה?
גם יקרים גם עצבנים וגם רכבים דפוקים
האשכול הזה כ"כ מוזר...

אצלינו בבית יש רשימה של דרייברים
(אם יהיה ביקוש אני יעלה את המספרים)
ותמיד אנחנו לוקחים אותם עם זמינות שאין בשום מקום אחר
ומחירים זולים משמעותית
וכמובן שירות אדיב והרגשה נוחה
והכי חשוב-לפרנס אנשים שומרי תורה ומצוות
יש גם נהגים לאיזור הצפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה