- הוסף לסימניות
סליחה?אם כל החרדים היו עובדים באותה תחנת מוניות - אז כן
איש אחד יחטא, ועל כל העדה תקצוף??
סליחה?אם כל החרדים היו עובדים באותה תחנת מוניות - אז כן
לא,סליחה?
איש אחד יחטא, ועל כל העדה תקצוף??
תבדוק על מה הגבתי, מישהי היה לה סיפור אחד בתור אבלה, ומאז מחרימה את התחנה.לא,
הרבה נהגים חוטאים
ואת כל התחנה נחרים
אני בעלת הסיפור.תבדוק על מה הגבתי, מישהי היה לה סיפור אחד בתור אבלה, ומאז מחרימה את התחנה.
מסכימה איתך בכל מילה!!אני בעלת הסיפור.
הייתי צריכה לציין בהודעתי המקורית שהיו לנו עוד מקרים לא נעימים איתם. ממש לא אחד.
כבר לא יכולה לערוך את ההודעה.
זה היה הקש ששבר את גב הגמל, וחשבתי שזה סיפור משמעותי בשביל לספר פה באשכול.
מה לא ברור?
משום מה הכתובת שאני מעתיק לא תקינה, אבל תחפשו בגוגל פניות הציבור משרד התחבורה, ושם יש טופס שהוא תלונות בענין תח"צמה לא ברור?
בקישור המצורף ניתן להתלונן במשרד התחבורה על כל מה שקשור לתחבורה ציבורית, כולל מוניות, צירפתי גם צילום מסך למי שעדיין לא הבין
צפה בקובץ המצורף 886194
אם אתה דורש הוא חייב להפעיל לך מונה.שאלה לגבי מונה -
נהג חייב תמיד להפעיל מונה?
אין מצב של מחיר אחיד?
אצלינו יש מחיר אחיד לנסיעות בתוך העיר במרחק סביר {מחיר די גבוה}, מעולם לא הדליקו לי מונה... גם אם אבקש הם יסרבו כי אז ייצא להם חצי מחיר.
כי יש מחיר ראשוני לפתיחת מונה
ודוקא בנסיעות קצרות שזה לא יוצא משתלם
יש גם נהגים לאיזור הצפון?מי לוקח בכלל מוניות מחברה?
גם יקרים גם עצבנים וגם רכבים דפוקים
האשכול הזה כ"כ מוזר...
אצלינו בבית יש רשימה של דרייברים
(אם יהיה ביקוש אני יעלה את המספרים)
ותמיד אנחנו לוקחים אותם עם זמינות שאין בשום מקום אחר
ומחירים זולים משמעותית
וכמובן שירות אדיב והרגשה נוחה
והכי חשוב-לפרנס אנשים שומרי תורה ומצוות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים