מוניטורים לאולפן מקצועי/ביתי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה רציתי לפתוח את הנושא הזה ברצינית משום שאני בשלב קניית המוניטורים

• הוסף לסימניות
יש לי אולפן בייתי ברמה די גבוהה ואני מסופק בכמה מוניטורים

• הוסף לסימניות
ומהצד אם יורשה לי לומר כל מוניטור זול או יקר הולך לפי האוזן של כל אחד מאיתנו לפי הסאונד שהאוזן שלנו מתחברת

• הוסף לסימניות
המוניטורים שחשבתי לקנות
src.ashx
tanoy Reveal 802
שממש מתאימים לאפשרויות שלי (שמיעה מתווך קרוב וכו') וגם שממש אהבתי את הסאונד שלהם

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
ללכת לחנות ולשמוע. אין כמו שמיעה.
יכולה להפנות אותך ליבואן במחירים הרבה יותר זולים.
יורם לב 0504295458

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה .הוא הציע לי מוניטורים אחרים שכנראה מתאימים לי krk 6

• הוסף לסימניות
src.ashx
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ לך על המוניטורים של ימהה מדגם hs5 יש לי אותם ואני מאד נהנה...
מה שמיוחד בהם שהם מאד אמיתיים ולא "מייפים" את הסאונד וזה חשוב לאולפן!
כלומר שאתה יכול לבחור למשל סאונד מסוים והוא נשמע לך טוב... אבל אחרי שאתה מוציא אותו החוצה פתאום אתה לא מרוצה....
וזה גם מה שטוב למיקס- אתה שומע בהם כל פיפס.
וגם לא יקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: ALG1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה