עזרה מונפול משפחתי

• פותח הנושא ***
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור לבד מונפול משפחתי
אם יש מישהו שעשה דבר כזה, אשמח לרעיונות, עצות תמונות וכו

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מונפול אותיות, ז"א עשיתי את כל האותיות לפי הסדר בצורה של מונפול, חיילים עם תמונות של כל הילדים,
וחלק מהאותיות היו מודגשות וזה היה אותיות שהיה צריך לפעול בהם, (אותיות לא מודגשות אם עצרו שם לא היה משימה)
אני אתן כמה דוגמאות, אם תרצו באישי אני אפרט יותר.. זה פשוט ארוך..
למשל משתמש שנעצר בתור שלו באות המסויימת הזאת היה צריך לעשות מה שכתבתי:

א- היה צריך לברך את אבא ואמא\או שאבא ואמא צריכים לברך אותו-החלטה שלך
ה- הבטחה, היתה ערימת הבטחות שהכנו לפני , כל אחד היה צריך להבטיח ומי שנפל על המקום הזה קבל הבטחה
מ- שאלות על ההורים ועל המשפחה, (באיזה תכונה אתה דומה לאבא\אמא, מה המשפט שלקחת אתך לדרך וכו..)
ק- קפוץ למשבצת של הגדול ממך בגיל
ת- היתה ערימת קלפים של תמונות בהגדלה מהבית- והיה צריך לזהות מזה ואיפה זה
היה עוד הרבה זה רק דוגמאות...

כמובן שאשר לשחק עם האותיות ולעשות דברים שמתאימים לכם
למשל לנו זה היה ליום נישואין להורים אז האותיות מ' וט' היו מודגשות מאד והיו 2 ערימות קלפים באמצע עם המילים מזל טוב (על מזל את הערמת קלפים של מזלות לפי חודשים של הילדים, והט' זה היה טוב- השגנו ברכות ומשהו טוב שכתבו על ההורים- אפשר מאנשים קרובים ואפשר מחברים מפעם זה הרבה יותר יפה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה