מידע שימושי מוסדות קבר רחל, מה אתם אומרים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אברך כולל שלומד במוסד שנקרא "מוסדות קבר רחל" יש לו זכות יותר מאברך שלומר בכולל אחר ?

אז למה לתרום דווקה ל'מוסדות קבר רחל' ?
זה מוסד של רחל אמנו ?

וכי אם אפתח כולל במערת המכפלה זה יהיה מוסד של אברהם אבינו ?

ובאשר ל'סיפורי הישועות'
כי האברכים בכולל של קבר רחל מזכירים את השמות של התורמים בקבר רחל כל יום!!
אם תפתח כולל במערת המכפלה ותזכיר שמות במניין של עשרה כל יום תוכל בהחלט לקרוא לו כולל "אברהם אבינו"!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרה לי פעמיים, בפעם השניה לא הסכמתי לקום והם פשוט גרמו לי לקום כמעט בכח, מאז לא חזרתי לשם שוב, לא מסוגל לנסוע בתחב"צ נסיעה ארוכה בעמידה (בדר"כ) ואז לנסות לאתר כיסא פנוי ולגלות שהוא "שמור" לכמה פריווילגים שיכולים להישאר בהיכל הקבוע שלהם ולהתפלל שם
הייתי שם עשרות פעמים ומעולם אף אחד לא הקים אותי!
מדובר בחריג שכנראה קם על צד שמאל באתו בוקר והתנהג לא לעניין;)וא"א בגלל זה להוציא לעז על כל הכולל במחילה

• הוסף לסימניות
בלת"ק ובלי להיכנס לדיונים.
לפני כ-5 שנים נזקקנו לישועה מעל לגדר הטבע.
שכנה המליצה לי לתרום בטענה שזה תמיד עוזר לה.
ופלאי פלאים! הלא יאומן קרה! נושענו בישועה גדולה מאד שעד היום אנחנו נהנים ממנה.

• הוסף לסימניות
כי האברכים בכולל של קבר רחל מזכירים את השמות של התורמים בקבר רחל כל יום!!
אם תפתח כולל במערת המכפלה ותזכיר שמות במניין של עשרה כל יום תוכל בהחלט לקרוא לו כולל "אברהם אבינו"!!

1. אני מעדיף לתרום לכולל שנותן לאברכים ללמוד ברצף.

2. אני מעדיף לתרום לאברך שאני מכיר אישית (אח) שלא משקיע כסף על פרסומות.

• הוסף לסימניות
1. אני מעדיף לתרום לכולל שנותן לאברכים ללמוד ברצף.

2. אני מעדיף לתרום לאברך שאני מכיר אישית (אח) שלא משקיע כסף על פרסומות.
תעשה אתה מה שאתה רוצה! אבל אל תגיד לאנשים לא לתרום לשם כי אתה מעדיף לתרום לאחיך זה לא פייר!
סליחה על התקיפות;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה