עזרה מוסך אמין לטויוטה פריוס

• הוסף לסימניות
מוטי מתלפיות אומר לי שיש לו בשבילי סוללות מפירוק והוא מתמחר לי כל סוללה לפי מספר הק"מ שהיא עשתה

הוא אומר שהוא יודע על כל סוללה בדיוק מאיזה רכב זה מגיע

השאלה שלי (אני לא מכיר את מוטי)
אפשר להאמין???
הרי אין לו שום דרך להוכיח איזה בטרייה הוא שם לי
זה נטו מילה שלו
מוטי מתלפיות נחשב וידוע כאדם אמין וישר יותר מזה אני לא יכול להבטיח ולהתחייב על כלום
( המידע שלי זה מחברים שטיפלו אצלו והיו מרוצים והמליצו לי גם )
והבטריה שהוא אמר שהוא יכול לתת לך המעלה שלה שהיא מפירוק מרכב שהוא קנה ופירק
והעיקר לא משופצת אלא ישר מהיצרן אבל עם קצת קילומטרים שהוא מתחייב לך שכך הוא ראה לפני הפירוק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מי שמעוניין בבטריה חדשה טיוטה פריוס דור 2 עד 2008 עם אחריות לשנה

• הוסף לסימניות
מוטי מתלפיות נחשב וידוע כאדם אמין וישר יותר מזה אני לא יכול להבטיח ולהתחייב על כלום
והעיקר לא משופצת אלא ישר מהיצרן אבל עם קצת קילומטרים שהוא מתחייב לך שכך הוא ראה לפני הפירוק
אפשר לצרף אותי לקבוצה של פריוס?
0527153351

• הוסף לסימניות
הוא גם מוכר חדשות לגמרי בסביבות ה10.000 ש"ח

• הוסף לסימניות
אלי @@@ אם אפשר לחבר אוותי לקבוצה 0504175200
אפשר לצרף אותי לקבוצה של פריוס?
0527153351
אני ינסה לצרף את כל מי שרוצה
אבל גם ממליץ לכם להיכנס לפורום רכבים זה לזה ויש לפורום גם אפליקציה שפתוחה בהדרן שיש שם חברה לא פחות מקצוענים ומשלנו אז זה ודאי עדיף מה גם שימו לב שמי ששולח לטיקי לטיפול רוב הפעמים הוא מטפל ברכבים בשבת

• הוסף לסימניות
מי שצריך אני גם מוכר בטרייה חדשה שלטיוטה פריוס דור 2 חדשה ואחריות של טיוטה לשנה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יש לי פריוס פלוס איזה 3 שנים
כל שנה בהארכת אחריות לבטריה זמיר בכנפי נשרים מעלים לי בעוד 100 שח ועומדים בתוקף שכך היה שנה שעברה
בדקתי עכשיו באשראי פשוט הזוי כל שנה 100+ יותר
מישהו נתקל בזה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחפש המלצה לטכנאי למזגן רכב מיקצועי וכמה שיותר זול לפריוס 2008 או באזור חדרה או באזור בני ברק

חוץ מזה, אני צריך להחליף ממיר קטליטי, מחפש המלצה למישהו מיקצועי וזול

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מה ניתן לעשות בפריוס שהמזגן שלו נדלק רק אחרי כחצי דקה מהנעה?
לא משנה אם האוטו קר או חם. תמיד אין אפשרות להדליק מזגן מיד בתחילת הנסיעה.

אודה לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות הסיבה לכך שפריוס 2014 - בטריה חדשה מטויוטה מלפני כמה חודשים.

לוקח לי לטנק 400 קמ

עד לפני תקופה זה היה ממצוע של 600 לטנק.

אודה לעזתרכם.

• הוסף לסימניות
אני ממש ממליצה על בני שרותי רכב
הוא מוכר סוללות היברידיות של רכבי טויוטה מקוריות (ולא משופצות)
יש לו גם קבוצת ווצאפ
055-5665977

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה