רכבים מוסכניק שיפתור בעיה שאחרים נכשלו יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
הרכב מתחמם לי רק בעליות ולקחתי לשני מוסכניקים שונים שקבלתי עליהם המלצות,
ושניהם לא יודעים להסביר מה התקלה. אחד אומר אולי משאבת מים אבל הוא לא מתחייב שזה הבעיה.
אני מחפש המלצה מנסיון בלבד על מוסכניק ברמה אחרת שידע להצביע על תקלה בדיוק לא משנה המחיר עדיף באזור ירושלים.
תודה לטורחים לענות

• הוסף לסימניות
אני לא מוסכניק ב"ה אבל מעניין לבדוק אם אתה עומד בעליה על נוטרל זה גם מתחמם או רק תוך כדי נסיעה

• הוסף לסימניות
ושניהם לא יודעים להסביר מה התקלה. אחד אומר אולי משאבת מים אבל הוא לא מתחייב שזה הבעיה.
אני מחפש המלצה מנסיון בלבד על מוסכניק ברמה אחרת שידע להצביע על תקלה בדיוק לא משנה המחיר עדיף באזור ירושלים.
תודה לטורחים לענות
שמעון בגבעון מוסך תותח ואמין מאד
נחשב מהותיקים בירושלים...
המוסך שלו נקרא אוטו טורבו
מגיעים אליו מכל הארץ... (מידיעה!!!)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא מוסכניק ב"ה אבל מעניין לבדוק אם אתה עומד בעליה על נוטרל זה גם מתחמם או רק תוך כדי נסיעה
לא מתחמם רק כשאני עולה וגם זה רק בעליות ארוכות כמו בכניסה לירושלים

• הוסף לסימניות
תנסה במוסך חפץ חיים של איתן שריד. הוא פרופסור גדול.
בעיקרון אם זה משאבת מים אפשר לעשות בדיקה מאוד פשוטה שיש אותה בכל מוסך פשוט מחברים מנפח אויר למכל של המים ומכניסים אויר ואם יש חור המים יוצאים ממנו במידה ולא המשאבה נתקעת.

• הוסף לסימניות
רכב עיברי של נמבורג 02-6514164, כשמו כן הוא מוסך של יהודי ירא שמיים וכל העובדים יהודים (גם המוסך של איתן שריד שנזכר למעלה כזה).

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי אצל איתן שלא משנה מתי אני יגיע אין איפה לעמוד עם הרכב
ועד שרואים מה הבעיה אני מקבל חשק לזרוק את הרכב.
אני כנראה ינסה את שמעון מאוטו טורבו שהמליצו עליו למעלה.
אבל אם בכל זאת יש עוד המלצות למשהו שנפגש בתקלה דומה נשמח לשמוע.
תודה רבה.
רכב עיברי של נמבורג 02-6514164, כשמו כן הוא מוסך של יהודי ירא שמיים וכל העובדים יהודים (גם המוסך של איתן שריד שנזכר למעלה כזה).
איפה המוסך שלו?

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי ממליץ לך על שמעון מאוטו טורבו בגבעון
אתה יכול גם להתייעץ איתו לפני זה בטלפון, ממש אמין
הטלפון שלו 0522670827

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אף מוסכניק לא יכול להתחייב שהוא יודע מה התקלה, התקלה יכולה להיות מחור, מבעיה במשאבת מים, מפקק הרוס ועוד, מבלי בדיקה של מערכת המים שהיא בדיקה פשוטה יחסית כנכתב כאן
בעיקרון אם זה משאבת מים אפשר לעשות בדיקה מאוד פשוטה שיש אותה בכל מוסך פשוט מחברים מנפח אויר למכל של המים ומכניסים אויר ואם יש חור המים יוצאים ממנו במידה ולא המשאבה נתקעת.

• הוסף לסימניות
יש לי את זה גם פעם אחת הייתי אצל ערבי בדיר קדים והוא תיקן את זה פיקס
שנה אח״כ אצל יהודי שכבר החליף לי גם רדיאטור וגם ביטל טרמוסטט ועדין מתחמם
אין חיה כזאת שהוא ביטל תרמוסטט איך תדע שהרכב עולה באש ח"ו
דעתי שיהודים הם לא מכונאים טובים רק ערבים
אחרי אין ספור ערבים שתיקנתי אצלם וגם יהודים בכמה וכמה רכבים נכון שהערבים טובים אך הם חפארים הרבה יותר מהיהודים תיקנו נזילה לא עד הסוף וכו'. תמיד יצא לי שאם זה משהו יקר שווה לתקן אצל ערבי ולקחת את הרכב ליהודי שיעשה את הפיצפקעס שערבי השאיר כך שאתה ממש לא צודק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה