אולי באמת?אם היו מוכרים את מוסף הסיפורים לבד ב25 ש״ח היו קונים רבים..
כן, מאוד נחמד. קצת בוסרי, אבל רמה בהחלט מפתיעה ביחס לעיתון מתחילמישהו קרא את מוספי הסיפורים החדש של גליון השגחה פרטית ?
איך זרקור?וזרקור
היי יקרה, תרבחו ותסעדו!מיכל פרץ יהודה, אולי את?
היי יקרה, תרבחו ותסעדו!
לא, לא אני.
קרדיט: מוישה גוטמןבגדול רמת הסיפורים בכל העיתונים תלויה בסופר/ת
בוא נגיד שמבחנתי משה גוטמן מציל את המצב בכל עיתון שלא יהיה
מחכה ממש לסיפורים שלו, אך צריך מוחין רצינים כדי להיכנס למוד , ולפעמים זה קצת כבד...
ומי כן?
ועל הדרך אפשר לבוא אליך למופלטות? את באמת בשלנית הזויה כמו סימי עין ?
היי אבואלה יקרה (אשמח לדעת את שמך..)
ומי כן?
ועל הדרך אפשר לבוא אליך למופלטות? את באמת בשלנית הזויה כמו סימי עין ?
היי מיכל, אשמח ליצור איתך קשר לגבי שאלה מסוימת, יש אפשרות?היי אבואלה יקרה (אשמח לדעת את שמך..)
עורכת- ענייני מערכת. כשירצו יפרסמו מה מי מו. מחילה...
אני בשלנית ב"ה הזויה. מופלטות- משאירה לחמותי האלופה.
סורי על התגובה המאוחרת. לוקח לי זמן להתאפס חזרה אחרי החג
בשורות טובות אמן
בטחהיי מיכל, אשמח ליצור איתך קשר לגבי שאלה מסוימת, יש אפשרות?
אין לי מנוי אז לא יכולה לשלוח לך הודעה.. יש לך מייל אולי?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אין לי מנוי אז לא יכולה לשלוח לך הודעה.. יש לך מייל אולי?
את יכולה לכתוב בלי השטרודל? משום שאני לא רואה..תודה רבה רבה<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה רבה!mykhte1313gmail.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים