מוסקה בשרית עם רוטב

• הוסף לסימניות
אחרי חיפוש עקר...

האם יש למישהו מתכון טוב למוסקה בשרית,
אבל שיוצאת רטובה ועסיסית, עם רוטב נשפך, ולא יבשה כפשטידה?

תודה.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי פעם מוסקה בשרית עסיסית ממש
אין לי מידות מדויקות: פרוסות חצילים יפות - בערך בעובי ס"מ - מטוגנות, לשים בצד לקרור.

לגרד עגבניות לקערה, קצת רסק, פילפל, מלח, מרק עוף ופפריקה ולערבב את התערובת - לשים בצד.

להכין את תערובת הבשר טחון עם טיבול לפי הטעם, לשים שיכבה של בשר על פרוסת חציל ולסגור עם פרוסה נוספת, לסדר את הכל בתבנית, ולשפוך את תערובת העגבניות מעל כל המוסקות ולאפות עד להסמכת הרוטב.

מקווה שהבנת...
יוצא טעיייים :)

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול הכנתי
יצא מעולה, עם המון רוטב
ואני עוד הורדתי את העגבניות המרוסקות, שמתי רק עגבניות מגורדות ורסק עגבניות

קבצים מצורפים

• FoodsDictionary - מוסקה חצילים פרוסים לאורך - מתכון.pdf
    KB 95.8 · צפיות: 244
  • הוסף לסימניות
גלילות חצילים ברוטב עגבניות או במילים אחרות מוסקה.

מכינים כמו מוסקה רגילה אבל את החצילים פורסים לאורך ומטגנים.

מכינים בסיר רחב ושטוח רוטב עסיסי - לטגן בצל עד להשחמה מלאה להוסיף גם שום.
אחרי טיגון הבצל, להוסיף עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות קטנטנות או מרוסקות לגמרי. להוסיף תבלינים ולהביא לרתיחה.

לגלגל כל פרוסת חציל עם מילוי מהבשר ולהניח כשסוף הגלגול מלמטה בתוך הרוטב.

יוצא רוטב סמיך וטעים. (יותר סמיך ממה שיצא לי פה בתמונה)

צפה בקובץ המצורף 210975

קבצים מצורפים

• IMG_3060.jpg
    KB 338.7 · צפיות: 127

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה