נכתב ע"י OR_Design;1404693:הכנתי פעם כוסיות משוקולד חלבי ובפנים מוס חלבה
הכוסיות כמעט כולם נשברו לי אבל לפחות נשארו שלוש שלמות בשביל האורחים
אם תרצי אני יחפש לך את המתכון
נכתב ע"י OR_Design;1404708:הכוסות דווקא ממש לא עבודה קשה,
את רק צריכה איזה כוס מיוחדת כזאת (משהו מסיליקון?)
אבל לי לא היה לא הצלחתי למצוא כזה אז הכנתי בכוסות פלסטיק קטנות קשיחות , ואז זה לא יצא.. והסתבכתי
ועכשיו אני נזכרת שהמתכון הוא פרווה אבל מאד טעים
נכתב ע"י michal23;1404723:אני מכינה את המתכון הזה כשיש אורחים והוא מוצלח ביותר- בלי להקציף חלבונים ומינימום זמן ומאמץ והוא יוצא טעים מאווד!!
חומרים ל-10 מנות:
למוס שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כפית אינסטנט פודינג וניל
לקרם חלבה:
100 גרם ממרח חלבה
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כפית אינסטנט פודינג וניל
150 גרם כדורוני שוקולד כמו קליק או שוקולד מריר מגורד
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1. ממיסים שוקולד מריר.
2. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה (לא הקצפה מלאה).
3. מקפלים פנימה את השוקולד מריר בעזרת מטרפה ידנית.
4. מחממים את ממרח החלבה במיקרוגל כ- 15 שניות ומערבבים עם כפית למרקם חלק כמו ממרח (במידת הצורך יש לחמם בעוד 15 שניות נוספות).
5. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה.
6. מקפלים פנימה את הממרח בעזרת מטרפה ידנית.
7. מרכיבים: מוזגים עד חצי גובה הכוס מן המוס שוקולד מריר.
8. מפזרים מעט קליקים קטנים או שוקולד מגורד.
9. ממלאים בקרם חלבה כמעט עד שיא הגובה.
10. מעל קרם החלבה מזלפים מעט שוקולד מומס. מעבירים למקרר לפחות לארבע שעות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים