הי אני אפרת
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח למתכון פשוט, קל, מהיר
ושיוצא לגמרי מרקם מוסי כזה...
תודה!!
ושיוצא לגמרי מרקם מוסי כזה...
תודה!!
נשמע מושלם. תודההכי קל והכי טעים ובלי ביצים חיות....
2 ריץ'
400 גרם שוקולד מריר.....
ממיסים את השוקולד עם אחד מהריץ'
את השני מקציפים, לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הגנאש
וזהו!!
יא. אבל אני חייבת את השוקולד!רוצה באמת הכי קל? פשוט ממש אבל כן טעים בהחלט.
תקציפי קצפת עם סוכר-ללא ביצים,
תוסיפי כמה כפות שוקולית. תערבבי. וזהו. אפשר להוסיף שוקולד מגורר למעלה.
תודה! אני מכירה את המתכון![]()
המוס הכי מוסי וטעים שאכלתי!!!
(ניתן להכין אותו גם בסיר, יוצא מושלם!)
אה.. לא.. כנראה זה לא הואתודה! אני מכירה את המתכון
באמת מטורף!
אבל חשבתי לצאת יותר בזול. כאילו מתכון יותר קל..
איזה גודל הריץ?הכי קל והכי טעים ובלי ביצים חיות....
2 ריץ'
400 גרם שוקולד מריר.....
ממיסים את השוקולד עם אחד מהריץ'
את השני מקציפים, לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הגנאש
וזהו!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //