מוס שוקולד

• הוסף לסימניות
הניקית אדל העלתה פעם מתכון מעולה למוס שוקולד אבל אני לא מוצאת אותו.

אשמח למתכון טוב ומומלץ למוס שוקולד.
ואם יש מישהו שימצא לי את של אדל, זה בכלל יהיה מעולה!

תודה מראש!!!!!!

• הוסף לסימניות
ויש לי עוד מתכון של מוס מדהים!
ללא ריץ'

להמיס בסיר:
100 גר' שוקולד מריר
2 כפות שטוחות קקאו
2 כפיות קפה נמס
3 כפות שמן
מעט קינמון
1/3 כוס מים

לצנן מעט.

להקציף:
4 חלבונים
2/3 כוס סוכר

להוסיף לכלי של החלמונים מעט שוקולד ולערבב ואז להוסיפם לתערובת השוקולד ולערבב.

לצרף את תערובת השוקולד לקצף בתנועת עטיפה.

- ניתן לגרד מעל פצפוצי שוקולד/ אגוזים וכו'

אני תמיד מכינה כפול... :D

• הוסף לסימניות
לא מפחיד אתכן להשתמש סתם בביצים לא מבושלות?
בכל מקרה סיימתי עכשיו להכין את המוס של קרין, הוא מעולה!!
שמתי בפנים כדורי דגנים בטעם שוקו וניל כדי לשבור קצת את המתיקות

200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כפית אבקת קפה נמס

אופן ההכנה
בקערה שוברים שוקולד מריר לקוביות. מוסיפים מים וסוכר. מחממים הכול במיקרוגל, להמסה.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה.
מערבבים בעדינות את הקצפת עם תערובת השוקולד.
מחלקים לגביעים ומעבירים לשעתיים למקרר, להתייצבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה