מוס שוקולד

• הוסף לסימניות
מתחשק לי להכין מוס שוקולד אבל: אין לי כוסיות קטנות.

האם אני אוכל להקפיא בקופסה גדולה? זה לא יהרס?

• הוסף לסימניות
אני תמיד מאחסנת בקופסא גדולה.
בהגשה זה פחות מושלם. אבל הטעם והמרקם נשארים מעולים.

• הוסף לסימניות
וואו! עזרת לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
לי יש מתכון של מוס שמקפיאים בתבנית (3 שכבות) וחותכים כשקפוא.

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא עם כפית של גלידה כדורים כשזה עוד קפוא לשים על צלחת זיגוג סירופ שוקולד או מייפל ומעל כדור מוס וזה יוצא מאוד יפה ומרשים.
חג שמח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1394931:

אפשר מתכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1394931:

תוכלי לרשום פה את המתכון?
אודה לך מאוד

• הוסף לסימניות
בכיף!

מוס שוקולד - תבנית חד פעמית גדולה

החומרים:
400 גר' שוקולד מריר
12 ביצים
1.5 כוס סוכר
0100 גר' מרגרינה
2 אינסטנט פודינג וניל
2 קצפת פרווה
4 סוכר וניל

הוראות הכנה:
המיסי את השוקולד והוסיפי את המרגרינה, קררי קצת, והוסיפי תערובת מ: חלמונים, 0.5 כוס סוכר, 1 פודינג וניל.
הקציפי את החלבונים והוסיפי את תערובת השוקלד, צקי חצי מהתערובת לתבנית (על נייר אפיה) ואפי כ15 דקות בחום בינוני.
קררי והוסיפי את שאר השוקולד והקפיאי.
הקציפי את 2 הריצ' + 1 פודינג (אפשר לגוון ולהשתמש בפודינג ריבת חלב) + סוכר וניל, והוסיפי מעל המוס הקפוא חלקית, ניתן לקשט עם שוקולד מגורד.
הוציאי מהמקפיא כ10 דקות לפני החיתוך וההגשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה