מידע שימושי מועדון DreamCard- הטבות

• הוסף לסימניות
לידיעה-
ההטבות במועדון כמו 30% ביומולדת ו100 ש"ח בפתיחת מועדון - הוארכו עד לסוף החודש.
הייתי בפוקס היום ומשהי לפניי בתור, הקופאית אומרת לה שיש לה הטבת יומולדת והיתה לה יומולדת ב-4 :eek::eek:
אז הקופאית הסבירה שהאריכו את זה,
וגם לי היה 100 ש"ח על פתיחת מועדון נראה לי מחודש מרץ וזה עדיין היה תקף עד סוף החודש.

וסתם אגב, בפוקס יש עכשיו פריט שני ב-80% הנחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אם היה לי יומולדת בניסן?
כלומר באפריל?

• הוסף לסימניות
ברעיון כן,
ללקוחה שהיתה איתי גם היתה יומולדת ברביעי,
רק כנראה שרק אם לא ממשת את ההטבה.

רק כמובן כדאי לוודא איתם בתחילת הקניה...

• הוסף לסימניות
כנראה שלא,
הם האריכו את ה מתקופת הקורונה 15/3
לי היה במרץ וההנחה היתה תקפה

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון.
יש למשהי מושג אם ניתן להשתמש בהטבת יומולדת וב200 שקל מהכרטיס אשראי באותה קניה?

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון.
יש למשהי מושג אם ניתן להשתמש בהטבת יומולדת וב200 שקל מהכרטיס אשראי באותה קניה?
אי אפשר
--
עוד שאלה
לכמה זמן ההטבת הצטרפות של ה200 ש'ח וה100 ש'ח תקפה?
איך אני יכולה לבדוק אם אני עוד זכאית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי יומולדת במאי, הגיוני שההטבה עדיין תקפה?
כי במאי החנויות כבר חזרו לעבוד פחות או יותר?!

• הוסף לסימניות
העניין של מימוש המועדון (הטבת יומולדת מאפריל) תקף גם בטרמינל X?

• הוסף לסימניות
4.4 .יצוין ביחס לאתר הסחר X TERMINAL כי מימוש הטבת יום ההולדת והטבת הצטרפות הינו בפניה לשירות לקוחות של X TERMINAL בטל' מספר - 7130000-03 ,לקבלת קוד מימוש.

(מתוך התקנון באתר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה