מידע שימושי מועדון DreamCard- הטבות

• הוסף לסימניות
אתמול עשיתי מועדון רגיל בפוקס הום ב69
ל אמו לי כלום על הטבה של קבלת 100 שקל
אני זכאית להטבה הזאת?

• הוסף לסימניות
אני עושה קניה עכשיו בפוקס הום... היתה אמורה להיות לי הנחת יומולדת מחודש מאי.
וזה לא מופיע...
וההנחה תקפה עד הלילה.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני עושה קניה עכשיו בפוקס הום... היתה אמורה להיות לי הנחת יומולדת מחודש מאי.
וזה לא מופיע...
וההנחה תקפה עד הלילה.
מה עושים?
נכון, היית אמורה לקבל מהם קוד קופון.
אני גם ניסיתי אתמול באתר ולא הופיע ההנחה, דיברתי איתם היום ושלחו לי קוד אישי למייל..

• הוסף לסימניות
אז מה לעשות? כי זה הרגע האחרון עכשיו....

• הוסף לסימניות
הבנתי שהתחדשו ההטבות למחזיקי אשראי דרים קארד מישהי יכולה בבקשה להעלות אותם תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבקשה
בין התאריכים
2-22.5.21

לחברי vip

פוקס הום. מצעים 1+1
אמריקן איגל. גינס 149.9. אחד לבחירה
מנגו. נעליים 30%. אחד לבחירה
Place. חולצות מודפסות, השני ב 60
יש פה אבל חסום לי בנטפרי, אשמח לדעת מה ההטבות למי שפתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה