- הוסף לסימניות
איך קונים כרטיסים להופעה של פריד ?
זה יפה?הסרט רסיסים בעורך שעתיים ו47 דקות בול...
בדקתי.
מישהו?מישהי יודעת על עוד הקרנות בנתניה וכן מחירים?
תודה!
יש גם הופעות מוזיקה של שירת נשים בבניני האומה?![]()
גלאטיקט תרבות ברוח ההלכה (גלאט טיקט מבית טיקצ'אק). ישן - טיקצ'אק
גלאט טיקט מרכז התרבות והמופעים לציבור החרדי והדתי.glatticket.co.il
לא מה שידוע לי.יש גם הופעות מוזיקה של שירת נשים בבניני האומה?
יש את חדווה לוי בנתניהיש גם הופעות מוזיקה של שירת נשים בבניני האומה?
מצטרפת לשאלה,מישהי היתה בסרט תכבו את החושך?
ויכולה להגיד איך היה?
הבנתי שזה ממש נמחיק,תגידו, אם אחת שממש מפחדת מהקרנות רוצה ללכת לתכבו את החושך- זה יפחיד אותה או שזה רק מצחיק?? אני ממש אשמח לתשובה מהירה...
גם אני הבנתי ככה.... אבל אני רוצה לשמוע ממישהי שהייתה שם ממש וראתה את זה...הבנתי שזה ממש נמחיק,
בלי פחד בכלל!!!!
תהנו
של מי הסרט הזה?תגידו, אם אחת שממש מפחדת מהקרנות רוצה ללכת לתכבו את החושך- זה יפחיד אותה או שזה רק מצחיק?? אני ממש אשמח לתשובה מהירה...
ר. אליאסשל מי הסרט הזה?
שעתיים ורבע.כן??? לא היית ממליצה??? אני לא מחפשת פחד, אני מחפשת הומור... ועלילה כמובן..... היית ממליצה?? מה האורך שלו??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים