היית במעגל סגור, אה??הייתי במופע, חלק היה שירה/ מקהלה על במה וחלק הקרנה של סרט.
אני אהבתי את הסרט, היה מקצועי ומעניין. השירה פחות.
חוץ מזה שהתחילו שעה וחצי מאוחר יותר, ומרחו את הזמן בצורה נוראית בכל מיני דיבורים ופרסומות... ואפילו כסאות לא היו, ונאלצנו לרוץ לחפש ולעלות קומה כדי להביא...
מסקנתי הברורה היא, פעם ראשונה ואחרונה!
אני הייתי באולם והיה משגע!!!! שווה כל שקל של הכרטיס, נכון היה קצת מדי קצר לטעמי אבל המסר והביצוע היה מושלם מאוד מאוד נהנתי!
יופייייי.... קיצרתי בהודעה הקודמת שלי, כי לא היה נעים לי להיות היחידה שנהנתה ממשהו כל כך תת רמה...ההקרנה הייתה יפה מאוד.
את השירה גם אהבתי היה יפה האורות והמסכים... במעגל סגור השירה כנראה לא הייתה מרשימה על המסך כמו על הבמה
.
משעמם?!נראה שאף אחת לא היתה.
או שכבר דברו על הנושא והוא גלש, אז מחקו אותו...
בכל מקרה היריד היה משעמם למדי.
מי זה? איפה הוא היה?שונאת את זה שהתחילו לדחוף את עמית סגל לאירועים חרדיים. זה ממש נחיתי. הוא לא ראוי שנקשיב לו. בטח לא ברב קשב.
יש על זה אשכול שלם, על ארועים לנשים...משעמם?!
ממש ממש לא!!!
תוכניות אחד אחד!!!
כולל האירוע סיום שהיה קצר ולעניין!
רק מעצבן אותי הבחורות האלה שמתרבות משנה לשנה וגורמות לנשים להשאר בבית!!!
לא יודעת מי אמרה שזה תינוקי להחליף בגדים על הבמה, אבל מה שבטוח שהיא עוד אף פעם לא ראתה הצגת יחיד...זה משהו מדהים איך שני אנשים הסתכלו מהחלון אחד ראה בוץ שני היה שמים:
היה שם את התוכנית של ל. אייזנבאך כשתגדלי תביני - הצגת יחיד
שמעתי שריכלו עליה שזה היה תינוקי, למה היא מחליפה בגדים לעיני כולם, חצי אולם התרוקן ועוד שטויות מהסוג הזה
אני הייתי בתוכנית והאולם היה מפוצץ!!! נהיה לי מקום לשבת בזכות הבודדות שקמו - מה שקורה בכלל תוכנית
מה הבעיה ללבוש ולהוריד ז'קט וכובע מעל הבגדים לעיני ציבור נשים?!
התוכנית היה משהו עוצמתי ומדהים עם מלא מסר!!! מי שיכולה להגיד שזה תינוקי - היא התינוקית שלא הבינה את המסר!!!
סתם מתעניינת, מה בדיוק הביקורת שלך?לעניין תוכנית הסיום, הרגשתי שזה יותר לרמה של בנות סמינר. ההקרנה עצבנה אותי מאד מאד מאד (ויש לי המון ביקורת! כדי להחדיר מסר לגרון מותר להתעלם מההגיון הפשוט???) המילים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים