עזרה מופע להודות ולהלל בבניני האומה בחנוכה תשפ"ג

• הוסף לסימניות
היי
אשמח אם יש משהי שהזמינה כרטיסים למופע להודות ולהלל
ובסוף לא יכולה ורוצה למכור אשמח מאד אם תשאיר פה פרטים
זה ממש יעזור לי
תודה !!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את הכרטיסים?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את הכרטיסים?
זה בבניני האומה
אני חושבת שבאולם הלא מדורג שלהם...
כי לא היה כרטיסים לפי מקומות-זה לפי סדר ההגעה...
זה במערכת טלפונית,כנראה כבר נחטפו הכרטיסים
יש שם את יפוש ברכהן ,שירי נשיא וציפי נייהוז
ומופע סטנדאפ של מיכל לויטיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו כזה מהר?! גם אני רציתיo_O

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש מופע להודות ולהלל ביום שני (20:30)
עם יפוש ברכהן שירי נשיא ציפי נייהוז ועוד אחת לא זוכרת מה שמה זה נכון???
חושבת שהיה פרסום ב'בתוך המשפחה'

• הוסף לסימניות
אני גם מחפסת כרטיסים פנוים

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה לפחות ארבע כרטיסים וגם יותר...

• הוסף לסימניות
יש למישהי כרטיסים למכור לי???

• הוסף לסימניות
נו איך אני משיגה את זאת שמוכרת 6 כרטיסים??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה