עזרה מופע להודות ולהלל בבניני האומה בחנוכה תשפ"ג

מחפשת לקנות כרטיס אחד
תודה!

היי אשמח לקנות כרטיס אחד דחוףףף!!
TAMARI2142*GMAIL.COM

אני גם אשמח לכרטיס אחד בדחיפות
נא לכתוב למיילcykl0601שטרודל וכו'

אני אשמח לקנות ממישהי גם במחיר כפול
נא לכתוב למיילcykl0601שטרודל וכו'

יש מצב שיהיה לי כרטיס מיותר אבל אני אדע רק בערב,
הבת שלי לא חשה כ"כ אז נראה מה יהיה בערב כי כרגע היא לא מוותרת

תוכלי ליצור איתי קשר במייל TAMARI2142 וההמשך ידוע
תודה!!!

יש מצב שיהיה לי כרטיס מיותר אבל אני אדע רק בערב,
הבת שלי לא חשה כ"כ אז נראה מה יהיה בערב כי כרגע היא לא מוותרת
אני ביקשתי כרטיס ומסכימה לשלם לך 40-50 ש"ח אשמח אם תעדכני אותי במייל cykl0601שטרודל וכו'

נערך לאחרונה ב:
למי יש את המספר של מכירת הכרטיסים??
קניתי ואין לי את הקודים

מישהי יכולה להעלות את המודעה-הפרסומת על המופע לפה?

מעונינת לקנות כרטיס אחד.
9922061 בגימייל
מוכנה לשלם 50 שח

מעוניינת לקנות שתי כרטיסים
אם למשהי נישאר שתיצור איתי קשר
בpninaeshkol1 שטודל וכו
תודה

הזמנת כרטיסים בטלפון: 02-3137919
unnamed (5).jpg
unnamed (4).jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה