כללי מופע ענק

• הוסף לסימניות
הפרטים טושטשו כבקשת הלקוח
אשמח לקבל הערות וח"ד מקצועית מבחינת טיפוגרפיה

בצד ימין ושמאל למעלה-לוגו
בריבוע הלבן -שמות רבנים אורחים
בקוביות למטה -חסויות הערב

שבוע מבורך

קבצים מצורפים

• 1111111.jpg
    KB 965.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
"למנינם" תוריד י' אחת.
מעבר לזה - קליט. אולי כדאי לחדד מעט את המילים מופע ענק, זה נראה מטושטש.

• הוסף לסימניות
נראה לי קצת עמוס.
אולי רקע יותר חלק.
פונטים - היתי מחליפה ליותרמקצועיים.

- חוץ מזה - מקסים!!

• הוסף לסימניות
הגדלתי. בפיסקה של העזרת נשים צריך קצת לטפל. יש גרשיים הפוכות, שני מקפים לא זהים, ופריצה לבנה בין המילים כניסות בנפרד, שנובעת מהתמונה שמתחת, ומפריעה. הנקודות של תחילת השורה לא תמיד במרכז. אולי להמעיט בכוכבים שמאד מעמיסים.
חוץ מהנ"ל יפה מאד.

• הוסף לסימניות
א"א (קשה לי) להגיב, יותר מדיי טשטושים, תכניס טקסט אחר

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי

רק הייתי משנה את הפונט של המופע ענק - לי הפונט הזה מעלה אסוציאסיות של משהו טראגי ל"ע..
והצל של הפנים של מידד טסה גם קצת.. משהו שם לא נראה לי

חוץ מזה ממש אהבתי ומאד יפה! בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
הולך להיות שם מטס חלליות ???

מהר להחליף פונטים!

• הוסף לסימניות
צריך להוריד את ההילה מסביב למידד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;165840:
הגדלתי. בפיסקה של העזרת נשים צריך קצת לטפל. יש גרשיים הפוכות, שני מקפים לא זהים, ופריצה לבנה בין המילים כניסות בנפרד, שנובעת מהתמונה שמתחת, ומפריעה. הנקודות של תחילת השורה לא תמיד במרכז. אולי להמעיט בכוכבים שמאד מעמיסים.
חוץ מהנ"ל יפה מאד.

גם לי מאוד הפריע המרכאות הלועזיות

נראה לי שכדאי לך להשתמש בפונטים יותר חדישים ומקצועיים.......

את שמות הזמרים שבריבועים- להגדיל ולהבליט יותר- מומלץ להשתמש בפונט במשקל כבד במיוחד וגדול יותר. מידד וטסה יכולים להיות בשתי שורות נפדות- העיקר גדול!

בכלליות- יפה מאוד!

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה