מוצץ לסרבנים

• הוסף לסימניות
מה שם החברה שמייצרת את מוצץ זה?
אני מעוניינת לרכוש אותו בחו"ל.
תודה!

• הוסף לסימניות
למה את חושבת שהוא שווה את המחיר שלו?
זה לרוב מקור לסחיטת כספים.
הבת שלי לא לקחה מוצץ עד גיל חצי שנה. שווום מוצץ! וברגע שהיא רצתה, המוצצים של אוונט וMaM הספיקו לה בהחלט.
וכך גם שמעתי מכמה חברות שקנו את המוצץ הזה (לסרבנים) והם לא זרקו עליו מציצה...
בכל מקרה לפי מה שאני מכירה יש את:
"CHERRY" של טומי טיפי
או Bebe בשילב.
יכול להיות שיש עוד.

• הוסף לסימניות
גם לסרבנים שלי המוצץ לא עזר, אבל בקשו ממני לברר,
בחו"ל המחיר שלו כמו של מוצץ רגיל.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ומה המחיר של מוצץ רגיל?
כמו של מוצץ לסרבנים בארץ?? ;)

• הוסף לסימניות
גם אצלי הוא לא עזר, אבל שמעתי מכמה וכמה חברות שאצלן כן עזר. אם המחיר בחו"ל שפוי, בפירוש שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
המתוקה שלי בת חמישה חודשים וזה המוצץ היחיד שמסכימה למצוץ. התחליף - אגודל, כך שבהחלט שווה להשקיע.
אבל לא חייבים לשלם 50 ש"ח אפשר למצוא גם ב-35.
(למשל בבייבי סנטר בראש העין)

חני

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרתן לי מאד!

• הוסף לסימניות
יש את המוצץ של חברת צ'יקו כולו גומי חום נראה דוחה אבל מציל חיים ממש
שווה לנסות יש בחסדי שמואל, ובבזאר שטראוס באזור ה15-18 שקלים.

• הוסף לסימניות
בכלל מוצצי גומי עדיפים לסרבנים, הם קלים יותר למציצה ממוצצי הסיליקון

ולא חייבים את הגומי הגדולים והדוחים של פעם, יש היום מוצצי גומי שנראים כמו מוצץ רגיל ורק הפטמה עשוי גומי רך (וחום... כן!)
אצלי המוצץ הזה היה היחיד שהוא הסכים לקחת בהתחלה, ואח"כ עבר לסיליקון רגיל

• הוסף לסימניות
אם זכור לי נכון, קוראים למוצץ הזה 'סוכרית ג'לי' (jelly bean pacifier)
אני מנותבת, כך שאין לי אפשרות לראות אם אכן זה השם שלו, אבל זה החלט הכיוון- מוצץ עם שם של סוכריה.
זה מוצץ לא סגור, עשוי מקשה אחת. הם טוענים שהוא בריא יותר כי אין מקום לחיידקים להצטבר.

בכל אופן- לסרבנית שלנו הוא לא עזר...

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה