עזרה מוצץ לסרבנים

• הוסף לסימניות
דחוףףף
יש לי בת בת חודשיים ולא מוכנה לקבל שום מוצץ יש לה מוצץ אחד שלפעמים וזה די נדיר אני מצליחה שהיא תקבל אותו אבל שוב לא מסכימה....
חייבת המלצות על מוצצים שבאמת עובדים... ולא אכפת לי לשלם על זה יקר.
תודה

• הוסף לסימניות
אצלי הדבר היחיד שעזר היה כשהכנסתי אותה למעון.
על היום הראשון כשבאתי לקחת אותה אני מגלה אותה להפתעתי עם מוצץ בפה, בעוד היא מוצצת בשיא המרץ....
היא פשוט קנאה בילדים.
לפני כן שום מוצץ לא עזר, כלום!
מה שכן המוצץ של הסרבנים נשאר המוצץ שלה עד היום. (שנה ותשע)

• הוסף לסימניות
איזה חברה המוצץ הזה ואיפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
יש מוצר שרוב הסרבנים נכנעים לו, אני לא זוכרת את החברה אבל אנסה לתאר אותו, הוא עשוי כולו גומי (או חומר רך אחר) והפטמה חלולה, כך שמהצד החיצוני רואים בור בחלק של הפטמה.
לילדים הסרבנים שלי גם זה לא עזר ואז קלטתי שרוב התינוקות אוהבים את המוצצים התסלחי לי גועליים האלו מהגומי הצהבהב - כתמתם בגלל שהפטמה איננה חצויה אלא כמו כדור שלם, כי אם הפטמה חצויה הם לא מרגישים שיש להם משהו בפה, אבל לא הייתי מסוגלת לתת להם את הגומי הנ"ל אז מצאתי שלחברת טומי טיפי יש מוצצים מתוקים ויפים עם פטמה בצורת כדור, ומאז ועד היום אלו המוצצים המועדפים אצלנו.

• הוסף לסימניות
IMG_0195[1].JPG
איזה חברה המוצץ הזה ואיפה אפשר להשיג?
התיאור בדיוק כמו שתיארה ששונית,
מוצץ סיליקון שקוף שרק האמצע עם צבע כחול\ורוד,
עולה בד"כ 2 ב-35.
אני קניתי תמיד בסופר פארם ופתאום ראיתי שיש גם בסופר הקרוב אלינו...

.
IMG_0193[1].JPG

• הוסף לסימניות
תודה רבה ננסה אותו
הרבו בתפילות:)

• הוסף לסימניות
אצלי לשתי סרבניות עזר המוצץ של "מאם" עם הפיטמה הסימטרית.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 9 חודשים מסרבת בתוקף :( לקחת מוצץ
ויש לי מלאאא מוצצים של מאמ בכל הגדלים
מה עושים?
אצלי לשתי סרבניות עזר המוצץ של "מאם" עם הפיטמה הסימטרית.
מה זה פיטמה סימטרית?

• הוסף לסימניות
ראיתי היום פרסום חדש של מוצץ מחברת אריסטוקרט שמותאם לסרבנים
מעניין לנסות
נראה לי שאני יודעת למה את מתכוונת לבן שבן השנתיים זה הלך יפה מאוד אבל הבת שלי גם את זה דוחה למרות שרק אותו היא מסכימה לקבל לדקה אחת לשבוע בערך...

• הוסף לסימניות
אני קניתי את של אריסטוקרט עם הפיטמה הכדורית, והשתמשתי בשיטה של להכניס לה אותו למשך 2 דקות בערך בזמן שלפני כל ארוחה שאז היא רעבה ואינסטינקט המציצה חזק כל כך שהיא לא שמה לב בשניות הראשונות מה היא מוצצת בכלל....
וזה עזר, ב"ה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
קניתי לפני שבועיים ויותר טוב עדיין מהכל...
לא מקבלת תמיד אבל יותר מהכל ואולי עם עוד קצת עבודה;) ותקבל לגמרי...
בהצלחה לי!

• הוסף לסימניות
אצלי שתי הילדים היו מוכנים רק מוצץ עם פיטמה גומי חומה עגולה
יש של חברת אריסטוקראט, טומי טיפי או אליטה.

• הוסף לסימניות
לרוב, הסרבנות נובעת משרירי שפתיים חלשים
הם יונקים כרגיל, ואין עוד השלכה אחרת, מעבר לאי מציצת מוצץ.
שמעתי שהאכלה בכפית מסייעת לחזק את השרירים הללו

לגבי המוצץ - "רבתי" עם סרבנים עד גיל חצי שנה
שמתי את המוצץ בפה ושמרתי עליו שלא יפול. כבר פיתחתי שיטה איך להחזיק את התינוק עם המוצץ בפיו, באותה יד
בסוף זה עזר, ב"ה. אל יאוש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה