גם שקדי מרק של אסם הפכו לחסרי טעם.את לא היחידה והכל תקין. הסיבה הפשוטה היא הפחתה דרסטית של כמות הסוכר בכל דגני הבוקר של תלמה. (לעוגי ולקרטון שמכיל אותו יש טעם די דומה).
למי שהתרגלו לתכולת סוכר גבוהה קשה להסתגל לטעם החדש.
(אגב, גם במעדני קרלו הפחיתו מאד את הסוכר).
עוברים למתחרים כמו "מנה" או ייצור של "יש" גם יותר זול וגם יותר טעיםגם שקדי מרק של אסם הפכו לחסרי טעם.
אגב, שמתי לב שהם הורידו את המלח בשתי פעימות.
בפעם הראשונה שהפחיתו מלח לא רשמו כלום (למעט כמות נתרן שונה), עכשיו הפחיתו עוד פעם ורשמו על האריזות "מתכון חדש".
חבל שלא צילמתי את האריזות, היו לי בבית שלוש אריזות שונות עם כמות נתרן שונה בכל אחת.
וזה גם ביזנס שווה, כי הם מקבלים תגמול על דקות נכנסות כפי שנתבאר בארוכה במקומות אחרים, ואכמ"ל.היום המבצעים זה לא לפי מאמץ.... אלא מי שעונה הכי מהר תשובה בטלפון זוכה... אז המשועממים שנמצאים על הטלפון כל היום, הם זוכים.
קיים, קיים.וטופי חלבי כזה עם אריזה כחול-כסף זוכרים?
והיו סוכריות גזים...נעלמו די לאחרונה
צפה בקובץ המצורף 847583
רק אני משלמת יותר כדי לקנות במבה או קרוטונים ללא סימונים אדומים?עוברים למתחרים כמו "מנה" או ייצור של "יש" גם יותר זול וגם יותר טעים
רוב האנשים מעדיפים, המציאות שהחברות משנות מוכיחה זאת.רק אני משלמת יותר כדי לקנות במבה או קרוטונים ללא סימונים אדומים?
ולטעם מתרגלים. אני מבטיחה.
אין לאנשים ברירה, הם שבויים.רוב האנשים מעדיפים, המציאות שהחברות משנות מוכיחה זאת.
הוציאו לאחרונה שום בצל שכבר נעלם, אבל לא טעים כמו פעם!!זוכרים ביסלי טאקו ושום בצל ?
עוברים למתחרים כמו "מנה" או ייצור של "יש" גם יותר זול וגם יותר טעים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים