מוצרי איפור עמיד - המלצותיכן

• הוסף לסימניות
היי לכולן
אשמח לשמוע איזה מסקרה, שפתון, סומק ומייקאפ אתן משתמשות שיחזיק מעמד כל השבת?
בפרט מה שחשוב לי:
מסקרה- האם לקנות עמידה למים? ושל איזה חברה? אחרי השינה בשבת מסקרה רגילה מרוחה על כל הפנים...מראה לא חביב במיוחד :eek:
וגם סומק - איזה חברה טובה? סומק שעמיד ולא יורד אחרי שעה מהפנים
תודה!

• הוסף לסימניות
כמובן שלכל אחת לפי העור/סוג דם.
לי מחזיק יותר מכל השבת סומק ומיקאפ -אסתי לאודר
אודם של מיביליין
מסקרה עמידה של אסתי לאודר או לנקום

שימי לב להשתמש בפודרה שמקבע

• הוסף לסימניות
יש חברה בשם מנהטן שהאודמים שלה ממש ממש עמידים!
לא יודעת אם תצליחי מצוא אותה בארץ, אני קניתי בחו"ל, אבל הם מנצחים מבחינת עמידות!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן
אני רוצה המלצות למוצרי איפור של חניות הפארמים מה שנקרא "דראגסטור" שניתן למצוא בכל מקום, מאק ודומיו אין לי מקום קרוב לרכוש למרות שממשש מגרה אותי לנסות את הדבר שנקרא מאק! ולראות על מה המהומה :rolleyes:
אז יש מוצרים כאלו? איפור של הפארמים - איכותי ועמיד?!

• הוסף לסימניות
אודם אמיד של לוראל,
במוצ"ש אני צריכה מסיר איפור בשביל להוריד....

• הוסף לסימניות
מנסיוני האישי זה מאד מאד משתנה מאחת לאחת.
מה שבטוח זה שכדאי להשתמש באיפור איכותי של חברות ידועות.
בתחום הזה בדר"כ מה שעולה יותר = איכותי יותר

אני משתמשת במייק אפ של רבלון
מסקרה של שאנל
אודם עמיד של מייבלין

במוצאי שבת אני צריכה לשטוף טוב טוב את הפנים כדי להוריד את האיפור..

• הוסף לסימניות
אודם ומייק אפ זה הכי קריטי מאחת לאחת...
אני משתמשת במייק אפ ואיילינר של מאק לא יורד גם אחרי 10 שטיפות במים.. ממש קשה להוריד!!
מסקרה של לוריאל
ואודם משתנה בינתיים ניסיתי מלאא סוגים כלום לא נשאר עלי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למישהי יש קישור לרכישת פודרה של מאק במחיר זול יותר מהנמכר בחנויות (180 ש"ח)?
אודה לעזרתכן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה שהמייקאפ אחרי כמה שעות מאז שאני שמה
לא יורד מעצמו אלא נהיה על הפנים כתמים כתמים
קרה לי בכמה סוגי מייקאפ
יש למישהי מושג למה זה קורה?

• הוסף לסימניות
יש לך עור שומני?
אולי תפני לקוסמטיקאית מקצועית שתתאים לך סוג.

• הוסף לסימניות
כן
העור שלי שומני

מומלץ מייק אפ מינראלי על בסיס אבקה. הוא קליל יותר לעור ואינו מעודד את היווצרות השמנוניות של העור.
זה מה שאני יודעת אבל אני לא עוסקת בתחום,
כדאי שתתייעצי ספציפי לעור שלך, זה מאוד משתנה מאחת לאחת.

• הוסף לסימניות
ייתכן גם שהפנים שלך זקוקות לניקוי עמוק כמו טיפולי פנים. זה מאוורר את העור ומנקה אותו ואז הוא פתוח טוב יותר לקלוט את האיפור.

• הוסף לסימניות
מייקאפ של אסתי לאודר הכי עמיד!!!
ואודם של מיביליין ורבלון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה