- הוסף לסימניות
STUDIO FIXיש כמה סוגים של פודרה. אשמח שתמליצו על סוג שמקבע יפה.
הסוג היקר של מאק - הוא המומלץ.
STUDIO FIXיש כמה סוגים של פודרה. אשמח שתמליצו על סוג שמקבע יפה.
מה זה?וכמובן פודרה של ANGY
היי תודה,אודם של מקס פקטור - לא גורם לקילופי עור בשפתיים.
יותר מדי...לאחרונה (מאז שאני ב'מצב' מיוחדיש לי קילופים מזעריים ויובש
באזור האף - ובין הגבות
יש לכן ניסיון עם התופעה?
ולמה זה נהיה יש לך מושג?יותר מדי...
אני שמה פריימר של גיורא שביט ביומיום
כשאני צריכה איפור "כבד" יותר אני משתמשת בפריימר של קלרינס (הוא מאד יקר ואני מתקמצנת עליו..)
פודרה מעל המייק אפ מטשטשת מאד את היובש
אצלי זה לא קשור להריוןולמה זה נהיה יש לך מושג?
קשור להריון?
כתבת לי? בכל אופן זה קרה גם אחרי טיפולי פנים יקריםייתכן גם שהפנים שלך זקוקות לניקוי עמוק כמו טיפולי פנים. זה מאוורר את העור ומנקה אותו ואז הוא פתוח טוב יותר לקלוט את האיפור.
אצלי זה לא קשור להריון
זה קורה בגלל מזג האויר בדר"כ
או כשאני לא שותה מספיק..
אני כבר ניסיתי מלללללללללללאאאא סוגי אודמים והכל מתקלף
חוץ מ: GADE
אני כבר ניסיתי מלללללללללללאאאא סוגי אודמים והכל מתקלף
חוץ מ: GADE
GIVENCHY שאותו לא ראיתי בארץ - אם יש מישהי שיודעת איפה אפשר להשיג אותו בארץ אשמח מאוד לדעת - כי זה באמת אודם עמיד בטירוףףףףףףףף והוא גם יפה!!!!!!
בסופר פארם.היי תודה,
איפה קונים החברה הנ"ל (ירושלים)? יש להם מבחר גוונים?
איפה קונים את הסרום הזה?קשור מאד למזג האויר.
בעונות כאלה חובה להשתמש בסרום - הוא שומר על הליחוח של העור למשך היום ובכך מונע קילופי יובש.
ממליצה מאד על סרום אוסמוטר של AHAVA.
אצלי הוא פתר במאה אחוז את בעית היובש והקילוף שאיכות מתארת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים